Slavna glumica Anđelina Džoli već neko vreme je navodno u vezi s reperom Akalom, a sudeći po svetskim medijima čini se da je njihova veza u poslednje vreme postala ozbiljnija. Kako prenosi The Sun, par je prošle nedelje uživao u Londonu.

Dva dana nisu napustili sobu

"Par je u hotelu zajedno proveo sredu i četvrtak veče i nije poznato da su izlazili", rekao je izvor za medije.

Akala je u hotel stigao u tajnosti, dva sata nakon što je došla glumica. "Akala se u petak iskrao iz hotela jednim od Anđelininih automobila, nekoliko sati pre premijere za njen novi film", rekao je izvor. Inače, Anđelina je bila gost na filmskom festivalu u Londonu gde je prikazan njen film "Maria".

profimedia-0917254478.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Koriste odvojene automobile i tajne ulaze kako bi skrivali svoju vezu, ali je njihova veza prava stvar", dodao je izvor. I glumica i reper su prisustvovali festivali, ali su na isti stigli odvojeno. Nakon premijere filma navodno su otišli na romantičnu večeru u jedan luksuzni restoran.

A koliko je njihova veza postala ozbiljna pokazuje i to da je Akala svoju navodnu djevojku upoznao s obitelji i prijateljima, kako su izvori rekli za Daily Mail.

profimedia-0923068434.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glasine o Anđelininoj novoj ljubavnoj vezi pojavile su se u maju ove godine, nakon što se s reperom pojavila na jednom festivalu na Jamajci. Tada su im se pridružile i njene ćerke Zahara i Šajlo. Reper je s Anđelinom bio i na zabavi u njenom Atelieru Jolie, kao i na premijeri filma "Maria" na filmskom festivalu u Njujorku.

Par je navodno u vezi već godinu dana, ali su izvori za People ranije rekli da su samo prijatelji. Ni glumica ni reper nisu komentirali šuškanja.

(Kurir.rs/Daily mail/I.M.)

Bonus video:

MONDO Zgrada Atlas Kapitala