Glumica Monika Beluči podelila je na svom Instagramu fotografiju iz mladosti i oduševila pratitelje. Iako na njima pozira gola, intimne delove je vešto sakrila, a sudeći prema komentarima obožavatelja, Monika je još jednom dokazala zašto nosi titulu "najepše žene sveta".

Monika Beluči raspametila je pratioce svojim fotografijama iz mladosti, a očekivano, komentari ispod objave samo su se nizali.

''Nerelana si, kao nacrtana si'', ''Predivna'', ''Oduvek najlepša'', ''Prelepa Monika'', "Jedna, jedina i neponovljiva" pisali su joj u komentarima.

Inače, Monika ceo svoj život važi za seks-simbol, a njena prirodna lepota do izražaja dolazi i danas, u 61. godini života. Poslednjih meseci tema je medija zbog veze s rediteljem Timom Bartonom, u kojeg se zaljubila nakon 16 godina poznanstva.

profimedia-0920369454.jpg
Maks Him / Starface / Profimedia 

"Ono što mogu da kažem... Pre svega drago mi je što sam upoznala tog čoveka. To je jedan od onih susreta koji se retko događaju u životu... Znam ga kao čoveka, volim ga, počinje još jedna avantura. Volim Tima.", rekla je Monika u intervjuu za Elle France u junu prošle godine, kada je javnosti otkrila njihovu vezu.

(Kurir.rs/Blic žena/I.M.)

 Bonus video: 

00:09
Monika Beluči Izvor: Instagram/monicabellucciofficiel