Ćerka glumca Gagija Jovanovića, Anđela Jovanović, porodila se u tajnosti, a sada je na Instagramu objavila prve porodične fotografije.

Naime, Anđela je sada na pomenutoj drušvenoj mreži objavila fotografije sa suprugom Mihailom Dudašem i bebom.

Inače, Anđela je inače nedavno otkrila da ona i njen suprug, proslavljeni sportista Mihail Dudaš renoviraju stan pre dolaska bebe.

"Samo dvoje ljudi u braku koji već neko vreme renoviraju stan i naravno sve kasni, a i ima još dosta da se radi i ne nazire se kraj, a beba je na putui mora sve da bude spremno za taj dolazak, a i neka je sparina i nismo u našoj kući i našem krevetu skoro jednu malu večnost i živimo u koferima i u potpunom haosu i sad smo već malo umorni i ludi. Ali se volimo više nego ikad i srećni smo ko deca i radujemo se svemu što dolazi i još smo relativno mladi i ništa nam ne fali i to je jedino stvarno važno", napisala je Anđela na Instagramu.

37.jpg
Instagram 

Nakon više od tri godine, koliko su bili u vezi, prošlog leta na imanju nedaleko od Beograda, Anđela i Mihail su stali na ludi kamen. U prisustvu roditelja i velikog broja prijatelja, oni su organizovali tajno venčanje, daleko od očiju javnosti i medija.

(Kurir.rs/M.J)

Kurir televizija Sajsi MC promocija albuma “Mater”