Lični trener je tvrdio da ga je Šon Kombs poznatiji kao Paf Dedi zlostavljao kada je bio na jednoj od njegovih žurki.

Tužilac, poznat kao Džon Doe, opisuje kako su ga Kombs i drugi navodno 'drogirali i više puta seksualno zlostavljali' na afterparti-u dodele nagrada u vili muzičkog mogula u Los Anđelesu 27. juna 2022.

profimedia-0915957049 (1).jpg
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

„Dok su bili pri svesti i van nje, pojedinci na zabavi primorali su tužioca na seksualne odnose i sa muškarcima i sa ženama“, navodi se u tužbi advokata Tonija Buzbija.

"Fizičko stanje tužioca onemogućilo mu je da odbije njihov napredak ili na drugi način kontroliše svoje telo. Ove osobe, uključujući Kombsa, u suštini su prenosile drogirano telo tužioca unaokolo kao zabavu radi svog seksualnog uživanja.

Kombs je negirao optužbe. Njegovi advokati su za DailiMail.com rekli da „nikada nikoga nije seksualno napao“ i rekli da je najnoviji „saliv podnesaka“ bio ništa drugo do „jasni pokušaji da se pridobije publicitet“.

paf dedi.jpg
Printscreen YouTube 

Lični trener, koji živi u Kaliforniji, kaže da ga je Combs (54) upoznao preko klijenta modnog dizajnera koji je rekao da je reperu pokazala njegove video zapise o vežbanju.

Kombs, rođen u Njujorku, bio je impresioniran režimom treninga i želeo je da se lično upozna sa trenerom, kaže se u njegovim tužbama.

(Kurir.rs/M.J)

Kurir televizija VUDU POPAJ GOST "PULSA SRBIJE": Evo zbog čega se nije pojavljivao toliko godina u javnosti