Naomi Kembelje ikona modne scene i jedna od najslikanijih žena našeg doba, koja je našla neki način da zaustavi vreme. U industriji je još od sredine osamdesetih, i zajedno sa još nekoliko čuvenih koleginica činila je nedodirljivo visoko društvo supermodela. Međutim, poznata je i po skandalima, otrovnom jeziku i agresivnom temperamentu.

Sećamo se njenog večitog rivalstva sa Tajrom Benks, a mnogi nisu znali da nije u najboljim odnosima ni sa Viktorijom Bekam. Ili je bar tako bilo 2013. godine.

profimedia-0913091478.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, tada su neki primetili da je na Viktorijinoj reviji učestvovala samo jedna tamnoputa manekenka. Naomi, osvedočeni borac za ljudska prava, a posebno za prava Afroamerikanaca, odmah je reagovala i sa još nekoliko koleginica optužila suprugu Dejvida Bekama za rasizam. Nije samo Viktorija pomenuta, već i kuće kao što su Alexander McQueen, Mulberry, i druge.

Postoji i snimak iz devedesetih, dok su Spice Girls još harale svetom, gde Viktorija za Naomi kaže da je "kompletna kučka".

"Ja sam jedina koja to priznaje, ona je bezobrazna krava", jasno se čuje iz usta Poš Spajs na snimku iz automobila. Tako da je moguće da sukob traje od ranije.

Poznavaoci prilika kažu da je rat počeo posle jedne revije u Milanu, kada su se upoznale. Naomi je Viktoriju navodno pitala: "Zbog čega tebe zapravo zovu Poš?", na šta je ova odgovorila: "A zašto za tebe kažu da si lepa?".

Posle snimka koji je nedavno izašao u javnost, mnogi su se zapitali da li postoji osoba s kojom se Naomi Kembel nije posvađala, stavljajući se automatski na Viktorijinu stranu. Dodaju i da u vreme kada je VB održavala prve revije nije bilo toliko tamnoputih manekenki, pa nije ni imala prilike da odabere više.

(Kurir.rs/Blic žena/I.M.)

 Bonus video: 

00:37
DEJVID BEKAM SPREMA PASTIRSKU PITU Izvor: Instagram/victoriabeckham