U poslednje vreme svi svetski mediji bruje o mogućoj ljubavi između proslavljene glumice Anđeline Džoli (49) i devet godina mlađeg repera i političkog aktiviste Akala, a ono što se nedavno dogodilo u Londonu samo je dolilo ulje na vatru

Naime, Džolijeva i Akal viđeni su prošle nedelje u hotelu u kom su proveli dve noći zajedno, a kasnije su ih paparaci uhvatili i na večeri u "Soho House" restoranu. 

"Anđelina Džoli i Akala u tajnosti provode noći zajedno u londonskom hotelu "The Corinthia". Glumica je stigla u hotel oko 20 časova u sredu pre nego što joj se pridružio reper oko 22 sata. Par je dva dana proveo zajedno u hotelu i nisu izlazili," rekao je Izvor za "Mirror" i dodao da je par koristio odvojene automobile i sporedne ulaze da bi se sakrili od novinara.

andjelina-dzoli-akala-profimedia0825044140.jpg
Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ona i Akala nisu u vezi. Ona je prijateljica sa njim i njegovom devojom Šanel koja je takođe bila sa njima," izjavio je drugi Izvor za pomenuti portal, a na istom je takođe navedeno da je Akala, navodno, u vezi sa sa svojom menadžerkom Šanel Njumen.

Ono što javnosti može biti zanimljivo, a malo ko zna, jeste da je Akala zapravo mlađi brat čuvene britanske reperke Mis Dajnamajt koja je 2016. godine gostovala novosadskog "Exit" festivalu

Podsetimo, glasine o Anđelini i Akali počele su da kolaju nakon što su viđeni zajedno u avgustu na Filmskom festivalu u Veneciji gde je ona promovisala film "Maria". 

profimedia-0923126549.jpg
Raw/TGB / Goff Photos / Profimedia 

Glumica i reper, ranije ovog meseca na Instagram profilu njenog brenda "Atelier Jolie", imali su njihov prvi zajednički debi, a Akala se pojavio i na događaju u Njujorku koji je Anđelina organizovala povodom svoje modne kuće. 

Njihovo zajedničko pojavljivanje zabeleženo je i na 62. Njujorškom filmskom festivalu na kojem su im društvo pravili i Anđelinini sinovi Medoks i Paks i ćerka Zahara. 

Prošle godine maja meseca Akala i Anđelina viđeni su i na Književnom festivalu na Jamajci gde su se pojavile i glumičine ćerke Šajlo i Zahara, koje su tada pokazale koliko su bliske sa reperom. Takođe su viđeni i na večeri u Milanu, šest meseci nakon festivala na Jamajci.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:40
Nataša Aksentijević: Kao mlada glumica sam bila tupava Izvor: Kurir televizija