Drugi najbogatiji čovek na svetu, Džef Bezos, izveo je svoju verenicu Loren Sančez na predstavu "Sunset Blvd" na Brodveju, a potom i na večeru u poznati restoran "Carbone".

loren sancez dzef bezos profimedia-0924412852.jpg
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je privukao pažnju u elegantnim kombinacijama. Bezos je nosio crne pantalone, tamno plavu košulju i kožnu jaknu, dok je Loren zablistala u pripijenom bordo kombinezonu bez rukava. Tako je Sančez naglasila svoje poprsje, a sve je upotpunila upečatljivom dijamantnom ogrlicom. Mnogi su se zapitali da li joj je ovo najprovokativnije izdanje do sada.

Loren je u istom kombinezonu pozirala i za fotografije koje je objavila na društvenim mrežama, a njeni pratioci su pohvalili njen izgled. "Uvek izgledaš fantastično. Čak i tvoj govor tela na ovoj fotki ima tvoju vibraciju - žena sa jakom voljom, samostalna, samouverena, pametna, seksi, elegantna", "Nadam se da ću izgledati ovako dobro kad budem u tvojim godinama", pisali su joj.

profimedia0906272089.jpg
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bivša novinarka svojim modnim kombinacijama privlači poglede gde god da se pojavi. Prošlog meseca je sa Džefom prisustvovala večeri "Caring for Women", gde je zasjala u dugoj haljini s dubokim dekolteom. Haljina je bila napravljena od čipkastog materijala, a dizajnirao ju je Oskar De La Renta.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

Kurir televizija BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!