"Komšiluk" je kulinarsko takmičarska emisija koja se svakog radnog dana emituje u terminima od 11 i 23 časa. Voditeljski par Mirka Vasiljević i Radomir Raša Vlačić i u ovom izdanju obezbedili su sjajnu zabavu i na najbolji način ugostili takmičare koji su pokazali svoje kulinarsko znanje.

U novoj epizodi emisije imali smo priliku da gledamo Lolu Tešić i Dragicu Janković. Lola obožava putovanja, prirodu, da peva i pleše, a kao i prava domaćica i da kuva. Voli da proba nove recepte, eksperimentiše sa ukusima, dodaje nešto svoje autentično i tako pravi magiju. U dogovoru sa drugaricom Dragicom rešila je da se prijavi za "Komšiluk", igra i zabavi u kuhinji i da zajedno pokaže svoje znanje. Žele da nauče neke nove kulinarske trikove i potrudiće se da dodju do finala.

Sa druge strane po prvi put su se takmičili Ivan Obradović i Mihajlo Mihajlović, očuh i sin. Smatraju da su kao tim vrlo smireni i da im to može doneti veliku prednost u takmičenju. Najbolje spremaju specijalitete od mesa, a kako su rekli Mihajlo je bolji kuvar. Prijavili su se pre svega radi dobre zabave i novog iskustva.

KOMSILUK-S01EP29.00_15_13_05.Still003.jpg
Kurir Televizija 

Zadatak za takmičere je bila priprema piletine u lisnatom testu, a takmičari su sa velikim interesovanjem pristupili zadatku. Oba tima su tokom kviza uspela da daju tri tačna odgovora i time svojim timovima obezbede 100 sekundi i čest dodatnih namirnica. Takmičari su se potom uputili ka marketu gde ih je dočekala Nataša Aksentijević i iskoristili svoje povlastice.

Tokom kuvanja takmičari se nisu susreli sa mnogo problema, uspeli su da zadatak u ovoj epizodi završe u toku predviđenog vremena.

KOMSILUK-S01EP29.00_33_00_24.Still001.jpg
Kurir Televizija 

Kao i na kraju svake emisije došlo je do glasanja. Lola i Dragica odnele su ubedljivu pobedu zahvaljujući glasovima voditelja i ostalih timova i time sebi obezbedile dodatne poene tokom takmičenja.

02:57
Lola i Dragica odnele ubedljivu pobedu u Komšiluku! Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

02:09
Ocenjivanje takmičara u Komšiluku Izvor: Kurir televizija