Već dve decenije seksualnost Hjua Džekmena je bila dovedena u pitanje, a glasine su postale preterane kada se on rastavio od supruge prošle godine.

Ove nedelje je otkrivena njegova navodna nova romansa, a izvori kažu da Džekmen sada izlazi sa legendom Brodveja Saton Foster (49) i da su „sve svoje slobodno vreme provodili zajedno“.

Uprkos tome što je više puta izjavljivao da je to heteroseksualno, neosnovane glasine da je gej kovitlaju se godinama, a Džekman je sam podsticao spekulacije šaleći se na svoj račun na račun tih spekulacija.

hju-dzekmen-1.jpg
Profimedia 

On se takođe osvrnuo na poreklo tvrdnji, verujući da datiraju iz uloge koju je on igrao 2003. godine. U to vreme, 56-godišnji Džekman je bio srećno oženjen sa Deborom-Li Fernes (68), ali je igrao otvoreno gej kantautora Pitera Alena u filmu "Dečak iz Oza" na Brodveju.

Govoreći o preuzimanju uloge u to vreme, on je razmišljao: „Neki ljudi su rekli: „Hrabro je od vas što igrate gej muškarca“. I mislim da je to veoma zastarelo. zar ne?'

Tokom produkcije morao je da poljubi kolegu Džeroda Emika na sceni, a razmišljajući o trenutku za koji misli da je izazvao glasine, Džekmen je podelio: „Bukvalno sam samo sklopio usne... Počeo sam da se smejem tako jako. Tako da sam ostao da ga ljubim, jer sam mislio: „Samo ću da se smejem. Ostaću ovde dok se ne smiri“, i to se nikada nije stišalo i cela publika je videla kako mi se telo trese, pa su počeli. '

hju-dzekmen.jpg
AP 

On je dodao tokom intervjua 2018: „Neki momci se uznemire, neki momci kažu: „Nemoj reći da sam gej“, ali ja sam dobar.“

Kada je Dečak iz Oza završio svoj mandat na Brodveju i počeo da se prikazuje u Australiji 2006. godine, Džekman više nije morao da ljubi svoju ljubavnicu na sceni.

Govoreći o odluci da ukloni poljubac, njegov novi kolega Marej Bartlet je objasnio: „Samo smo želeli da bude veoma jednostavno i čisto".

Poljubac istog pola nije bio deo originalnog mjuzikla kada je prvi put pokrenut Dovn Under 1998. godine, a dodat je scenariju tek kada je produkcija počela na Brodveju 2003. godine.

Džekman je bio poštovan u gej zajednici i odmah je postao pin-up kada su se pojavile slike na kojima uživa u trčanju bez majice na plaži sa svojim zgodnim ličnim trenerom.

hju-dzekmen-2.jpg
Profimedia 

Glasni zagovornik LGBTK prava se nedavno pozabavio svojom seksualnošću tokom svoje emisije za jednog muškarca, The Man. The Music. Emisija 2019.

Obraćajući se publici u londonskoj O2 Areni, Džekmen (56) je namignuo i rekao: „Znam šta svi mislite... zar ne? Nije li on... ... Australijanac?'

Iako ga glasine nisu uznemirile, Džekmen je priznao da je zabrinut kako će to uticati na njegovu ženu.

(Kurir.rs/M.J)

01:48
INFLUENSER SE SPREMA ZA VOJSKU: Ovo se nalazi u mom koferčiću sa šljokicama!  Izvor: Kurir televizija