Majka glumca Metjua Perija Suzan Morison  progovorila je o poslednjim trenucima provedenim sa svojim sinom, zvezdom "Prijatelja".

U emotivnom razgovoru sa Savanom Gatri iz emisije Today, zajedno sa ostalim Perijevim rođacima, majka pokojnog glumca je otkrila svoj odnos sa sinom pre njegove smrti prošle godine nakon slučajnog predoziranja drogom.

metju-peri0817740768.jpg
Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Celokupno ćaskanje bi trebalo da bude emitovano u ponedeljak, 28. oktobra, na godišnjicu od Perijeve smrti, ali je isečak prikazan danas u jutarnjoj emisiji NBC-ja.

Sedeći pored svog muža, Perijevog očuha, Kita Morisona, Suzan se posebno prisetila iskrenog razgovora koji je vodila sa svojim sinom nakon što je „prošao kroz period koji je bio dovoljno zanimljiv“ kada joj je pokazao „jednu od svojih novih kuća“.

Prišao mi je i rekao: „Toliko te volim i tako sam srećna što sam sada sa tobom“, podelila je ona. „Bilo je skoro kao da je to slutnja nečega. Tada nisam razmišljao o tome, ali sam pomislila: „Koliko je prošlo otkako smo imali takav razgovor. Prošle su godine.”

„Mislim da je bilo nečega, postojala je neizbežnost u onome što će se dogoditi pored njega, i on je to veoma snažno osećao“, nastavila je ona. „Ali on je rekao: ’Nisam više uplašen.‘ I to me je zabrinulo.“

Nakon prikazivanja snimka, Gatri je za Today primetio da je to bio „snažan razgovor“ i napomenuo da je to prvi put da su Perijevi voljeni „progovorili“ o njegovoj smrti otkako se to dogodilo.

profimedia0816141550-copy.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Los Angeles County Medical Examiner’s Office / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Toliko je bola i tuge, ali oni takođe imaju pravi smisao za posao koji je on obavljao, pomažući drugima da se otrezne“, dodala je ona. „To je bila svrha njegovog života, pa ima i nekih stvari koje treba objaviti oko toga".

Peri je umro u 54. godini 28. oktobra 2023. godine, nakon što je pronađen bez svesti u hidromasažnoj kadi u svojoj kući u Los Anđelesu. Nakon njegove smrti, njegova porodica je objavila izjavu za People u kojoj kaže: „Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Metju je doneo toliko radosti svetu, i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu mnogo značili i cenimo ogroman izliv ljubavi", dodali su oni.

(Kurir.rs/M.J)