Lana Del Rej se u četvrtak pojavila na "InStyle Imagemaker Awards" noseći svoj venčani prsten, što je bio prvi bitan događaj na kom se pojavila otkako se nedavno udala za turističkog vodiča po močvarama, Džeremija Dufrenea (49). 

profimedia-0926059630.jpg
Chelsea Lauren for / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Lana je pozdravila Kamilu Kabeljo u jednom trenutku. Njujorčanka je nosila haljinu boje slonovače sa prozirnim rukavima i naboranim panelima ukrašenim šljokicama.

Nakon nekoliko nedelja spekulacija o statusu njihove veze, venčani list Del Rej i Dufrenea potpisan je i vraćen kancelariji suda gde je zaveden u petak.

profimedia-0926059666.jpg
Chelsea Lauren for / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pevačica i Dufrene su dobili venčani list. Agencija Associated Press je potvrdila da je venčani list dobijen od kancelarije suda, ali nije odmah vraćen i obrađen.

U saveznoj državi Luizijana, venčani listovi treba da se vrate službeniku u kancelariji koja ih je izdala u roku od 10 dana od ceremonije, ali se prave izuzeci, rekli su u kancelariji. Venčani list je trebao da stigne u sredu.

Dana 26. septembra, u 15:33, venčani list navodi da su Del Rej i Dufrene sklopili brak u Luizijani, u močvari gde on radi kao vodič.

Nije jasno kada je par počeo da se viđa, ali postoje fotografije njih dvoje zajedno koje datiraju još iz 2019. godine, kada je Del Rej bila na jednoj od Dufrenovih tura.

Del Rej je dugo bila slavna zbog svoje nostalgične, romantične pop muzike Izdala je devet studijskih albuma i možda je najpoznatija po svom hitu iz Top 10, "Summertime Sadness," sa svog multiplatinastog albuma iz 2012. godine, "Born to Die."

(Kurir.rs/M.F.)

 Bonus video:

02:12
"ZABORAVILA SAM TEKST PRVE PESME U BEOGRADSKOJ ARENI" Pevačica otkrila: Ovo mi je prolazilo kroz glavu, KLATILA SAM SE KAO DETE  Izvor: Kurir televizija