Poznato TV lice Kejtlin Džener proslavlja 75. rođendan, a njen put bio je trnovit. U jednom trenutku bila je na krovu sveta, a onda je shvatila da živi sasvim pogrešnim životom.

profimedia0365127602.jpg
Profimedia 

Kejtlin Džener transrodna bivša olimpijka koja je ranije bila u braku s rijaliti zvezdom Kris Džener(68) šokirala je svet kada je otkrila da je rešila da promeni pol. Tada je Brus Džener postao Kejtlin Džener, a neminovan je bio i razvod od Kris. Kejtlin i Kris su nakon razvoda ostale u lošim odnosima, koji su se dodatno pogoršali 2017. godine kada je Kejtlin objavila memoare 'The Secrets Of My Life'.

kejtlin-dzener-brus-dzener.jpg
Damn 

"S Kris stvarno više nikada ne razgovaram. Da, tužno je. Ako ima ikakve komunikacije to je putem menadžera koji razgovara s njom. A kad imaš toliko dece koliko ja imam, s nekima si bliži nego s drugima", rekla je Kejtlin.

Bivši olimpijski šampion u desetoboju iz Monteala 1976. Amerikanac Brus Džener odlučio je da promeni pol.

Proces promene pola trajao je 4 godine

kejtlin-dzener-brus-dzener.jpg
Damn 

"Džener je trenutno u fazi tranzicije ka ženskom polu", preneo je časopis "Pipl" te 20213. godine pozivajući se na izjave njegove majke kao i fotografije snimljene na klinici na Beverli Hilsu, na kojima je on sa zavojem oko vrata posle operacije Adamove jabučice.

Kako je pisala američka štampa, uskoro se priprema dokumentarni film u kojem će se detaljno opsati proces promene pola slavnog olimpijca. Proces komplente transformacije promene pola završen je 2017. godine.

Bolan udarac Kris Džener

kris-dzener-brus-dzener.jpg
AP 

Nakon što se razveo od Kris Džener, majkom popularnih Kardašijanovih, Brus Džener se viđao sa njenom najboljom prijateljicom! Kako kod porodice Džener-Kardašijan nikada nije dosadno. Oni su rešili da još malo začine porodične odnose, koji su i te kako turbulentni. Kris je navodno veoma povređena otkad je saznala kako je njen bivši u vezi sa njenom prijateljicom i višegodišnjom saradnicom Ronom Kamihirom. Kada je u medijima videla njihove fotografije sa koncerta Eltona Džona, veoma se potresla. Oni koji su ih videli zajedno, komentarisali su kako Rona i Kris veoma liče.

kim-kardasijan-brus-dzener.jpg
Beta Ap 

S bivšom suprugom Kris Džener, Brus je dobio dve kćeri, Kendal i Kajli, bio i očuh njenim ćerkama Kim, Kortni i Kloi, sinu Robu, koje je dobila s pokojnim advokatom Robertom Kardašijanom. Pre toga bio je u braku i s glumicom Lindom Tompson, kojom se oženio 1972. godine, a razveli su se nakon pet godina i zajedno su dobili dva sina.

(Kurir.rs/M.J)

02:58
Ružičasti kokain: Smrtonosna mešavina koja se pojavila na tržištu i preti mladima Izvor: Kurir televizija