Paf Dedi je tempirao svoje 'freak off' orgije sa najvećim večerima u šoubiznisu, prema video snimcima i dokumentima do kojih je došao NY Post.

Reper, pravim imenom Šon Kombs, održao je najmanje tri burne seksualne žurke nakon velikih događaja, navodno se vidi na snimcima. Tužioci tvrde da su mnoge od zabava, a koje su ponekad trajale nekoliko dana koje su nazvane 'nakazama', uključivale žene koje su bile ucijenjene ili primorane da učestvuju.

profimedia-0916461300.jpg
Marlon Reid / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mediji izveštavaju da su pregledali snimke sa after partija koje je organizovao Diddi, nakon MTV VMA 2004. i 2005. u Majamiju i Super Boula 2005. u Džeksonvilu, između ostalih.

Jedan snimak snimljen nakon što je Didi, bio domaćin VMA-a 2005. navodno prikazuje afterparti koji se spušta u divlju žurku, sa dva muškarca kako imaju odnos sa mladom devojkom koja je imala dragove nečega poput droge ispod nosa. 

profimedia-0924852092.jpg
SDNY/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Na drugom snimku se navodno vidi par kako ima seksualne odnose na stolu dok ga drugi ljudi gledaju. After partiju su prisustvovali Eva Longorija, Paris Hilton, Ice-T, Fergi i izvršni direktor NASCAR-a Džef Gordon. Nema nagoveštaja da su slavne ličnosti bile svesne u šta je žurka upala jer su otišle pre nego što su snimci snimljeni.

Međutim, Paf Dedi je jasno vidljiv kako prenosi Post i vidi se kako nosi istu majicu u kojoj je snimljen ranije uveče.

Snimci nakon Dedijeve žurke nakon Super Boula 2005. pokazuju slične razuzdane scene koje se odvijaju u vili Savgrass vrednoj 2 miliona dolara za koju se pretpostavlja da je reper iznajmio za 20.000 dolara nedeljno. Na snimku se, kako se navodi, vide dva muškarca kako imaju odnose pred grupom ljudi. The Post kaže da se čini da još jedan snimak prikazuje Didija kako snima iz svoje perspektive dok ima seks sa ženom.

profimedia-0916743351.jpg
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ranije uveče, Dedi se družio sa Eštonom Kučerom i Ešli Simpson, iako nema naznaka da su znali šta će se kasnije dogoditi ili da su bili prisutni zbog toga.

Ponašanje koje je očigledno prikazano na video snimcima odražava tvrdnje žene koja je podnela tužbu tvrdeći da ju je Didi silovao kada je imala samo 13 godina tokom VMA-a 2000. godine u Njujorku.

(Kurir.rs/M.J)

02:58
Ružičasti kokain: Smrtonosna mešavina koja se pojavila na tržištu i preti mladima Izvor: Kurir televizija