Glumački par Tom Holand i Zendeja nedavno su prisustvovali jednom događaju u Njujorku, a za tu priliku su poneli usklađene stajlinge. Iako su se potrudili oko svog izdanja, svima je u oko upala upadljiva razlika u visini.

Zendeja je odabrala "Luj Viton" haljinu od kože u burgundi boji, koju je ukombinovala sa svedenom zlatnom oglricom, brenda "Bvlgari", njen dragi su odlučio za jednostavniji modni pristup ovom događaju.

profimedia-0926195330.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

On je izabrao klasične crne panatlone i majicu koja je takođe u burgundi nijansi, inače pravi hit ove sezone.

Komentari na njihovo izdanje nisu izostali, te su pohvale pljuštale, a mnogi su se ponovo uhvatili za razliku u visini između para.

Zendaja, koja je visoka skoro 178 cm, viša je od svog dečka Toma Holanda, koji je visok 172 cm, a obzirom na to da imala i štikle, razlika je bila još veća.

"Bukvalno bi mogla da ga ponese sa sobom", "Preslatki su, ali je ona previsoka", "Izgledaju kao majka i sin", bili su samo neki od podrugljivih komentara.

Par se upoznao na snimanju filma Spajdermen 2017. godine, a često su ismejani na mrežama zbog razlike u visini, ali glumački par ne haje za negativne komentare već uživaju u svojoj ljubavi.

(Kurir.rs/I.M.)

00:13
Zendeja izgleda zapanjujuće Izvor: Instagram/soft.dayaaa