Hrvatski predstavnik na Evroviziji Bejbi Lazanja venčao se sa svojom partnerkom. Madi pevač koji je u maju osvojio ceo region, a kojem je izmaklo prvo mesto na popularnom muzičkom takmičenju, zakleo se na večnu ljubav u srednjovekovnoj crkvici u Završju. 

Mladi pevač Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna i njegova izabranica Elizabeta Ružić stali su na ludi kamen u mestu gde su se prvi put i upoznali, saznaje Istarski.hr.

bejbi-lazanja-profimedia0872092751.jpg
TOBIAS SCHWARZ / AFP / Profimedia 

Od jedne od zvanica hrvatski mediji su saznali da je venčanje organizovano u retro stilu i da nikome nije bilo dozvoljeno fotografisanje. Marku je venčani kum bio njegov brat, a Elizabeti njezina najbolja prijateljica. Par je godinama zajedno, a Elizabeta je jednom prilikom okrila kako su se upoznali.

screenshot-20240509-145228.jpg
Printskrin/ HRT 

"Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u toj grupi koju slušam i mislila sam da je zgodan pa sam ga dodala. On je mene dodao natrag i tako je sve počelo.Nakon prvog sastanka mislila sam da mi se više nikad neće javiti i da je prošlo grozno, ali onda se javio', ispričala je u dokumentarcu 'Ususret Eurosongu'.

Pevač je letos pričao kako se posebno priprema za svoj dan, te je čak i odelo moralo da bude posebno:

"Nije još spremno, nisam smeo da kupim normalno odelo, nego neko posebno, pa sam morao da idem da ga šijem. Tako da se sad šije," istakao je.

( Kurir.rs/Story.hr/M.J)

00:10
Vesna Zmijanac se prisetila anegdote u emisiji Izvor: Kurir