Glumica Ivana Jovanović, koja se proslavila ulogom Nede u seriji "Greh njene majke", vratila se u Beograd iz Amerike. Nedavno je bila u centru pažnje javnosti nakon što je u jednom intervjuu istakla da je zaboravila srpski jezik.


Iako je Amerika godinama bila njen dom, ona se sa mužem Rajanom preselila u Beograd. On je oduševljen Srbijom, a na društvenim mrežama deli zanimljive stvari iz svoje svakodnevnice.


"Preselio sam se iz Amerike u Beograd sa suprugom nedavno. Prelepo je" objavio je Rajan na društvenoj mreži X.


Ova objava privukla je veliku pažnju korisnika pomenute društvene mreže, a u jednom momentu Rajan je ušao u otvoreni sukob sa jednim Tviterašem.


- Tvoja žena je jedini slučaj u istoriji čovečanstva koja se preselila u Ameriku u svojim tridesetim, bila tamo manje od jedne decenije i dobila naglasak kada govori maternji jezik. Urnebesno i fejk - napisala mu je jedna tviterašica, što je muža naše glumice iznerviralo.

Screenshot 2024-10-27 101138.jpg
printscreen/X/Stellarspur9878 


- A tebi je to bitno zbog? Kako ovo tačno utiče na tebe? Mora da tvoj život ima malo smisla. Učini mi uslugu i idi pogledaj se u ogledalo. Vidiš li to? Glupa ku*ka - odgovorio joj je on.


Kako je Ivana zaboravila srpski?


Ivana je u više navrata pričala o životu u Americi, gde su suprug i ona živeli povučenim životom, gotovo poput onih iz 18. veka, na brdu, daleko od gradske vreve.

Po povratku u Srbiju dala je intervju, a dok je objašnjavala kako je izgledao njen život u Americi nije mogla da se seti reči na srpskom.

ivana-jovanovic-greh-njene-majke-1-2.jpg
Printscreen YouTube 


- Kažu mi da sam dobila taj katastrofa američki akcenat. Ali, mislim da će to da se vrati, jer ako bih ostala ovde mesec dana onda bi se to vratilo. Počela sam da radim u restoranima, i jako mi se sviđa što u Americi ne moraš da završiš neki fakultet, treniraju te za sve. Ako imaš tu sposobnost i dobar si u komunikaciji u 'sales' (prodaju)... Kako se kaže 'sales', prodaje? Sve se nauči veoma brzo. Tako da sam od menaždera postala 'somalijer', pa sam prodavala vina, pa te to odvede na neke druge 'evente', pa smo radili privatne evente za Sofiju Loren, za Ilona Maska. Bilo je baš zanimljivo. To je bilo dok sam živela u Los Anđelesu - rekla je Ivana, što je razbesnelo mnoge korisnike društvenih mreža.

(Kurir.rs/I.M.)

 Bonus video:

01:40
Nataša Aksentijević: Kao mlada glumica sam bila tupava Izvor: Kurir televizija