Glumac Lazar Ristovski ponosni je otac dvojice sinova Petra i Jovana koji su takođe u filmskoj industriji. Njih dvojicu je dobio u braku sa Danicom Ristovski. Stariji naslednik, Petar (38) je uspešni reditelj i godinama je u braku sa glumicom Teodorom Ristovski (38).

anica-lazar1.jpg
Printscreen/Instagram 

A ono što je mnogima zapalo za oko je da je čak i snaja Teodora starija od nove Lazarove izabranice Anice Lazić, koja ima 32.


Inače, Teodora i Petar su se upoznali na Akademiji, gde ih je zbližila umetnost, a on ju je pozvao da ona igra u njegovom studenstkom filmu.

petar-ristovski.jpg
Promo 

Petra i njegovu izabranicu Teodoru veže velika ljubav, a može se reći da se njihove porodice poznaju od davnina. Naime, glumičin otac je violinista i svirao je u filmu Lazara Ristovskog "Belo odelo".

Teodora je glumila u seriji "Igra sudbine", a bila je deo i projekta "Drim tim" zajedno sa svekrom Lazarom i deverom Jovanom, Petrovim bratom.

Mlađi sin mu podario unuče, ne eksponiraju se


Inače, pored Petra, Lazar i njegova nekadašnja supruga Danica imaju i sina Jovana (32), koji je godinama unazad oženjen Ljiljanom.


- Njih dvojica su odrasli ljudi koji sada imaju svoje porodice. Oni takođe misle da je zdravije i poštenije da ljudi, ako već nisu srećni u braku, pokušaju da budu srećni van braka - izjavio je glumac u intervjuu za magazin "Gloria".

damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 


Porodica Ristovski je krajem septembra 2021. godine postala brojnija za jednog člana, malenog Bogdana. Mlađi sin Lazara i Danice, Jovan, dobio je prvog sina sa suprugom Ljiljanom, a ponosni baka i deka nisu krili sreću zbog nove životne uloge.

(Kurir.rs/I.M.)

 Bonus video:

00:07
Lazar Ristovski na reviji Verice Rakočević Izvor: Kurir