Pevačica i 10 godina starija devojka Kruza Bekama (19), Džeki Apostel (29) nedavno je svom Instagram storiju podelila uznemirujuću fotografiju na kojoj se može videti veliki ožiljak duž njene kičme. Iako nije podelila detalje operacije, koliko joj je ovaj zahvat zaista teško pao podelila je sa svojim pratiocima. 

"Pre samo tri meseca ponovo sam učila da hodam i nisam mogla ni da ustanem. Dugo mi je trebalo da opet budem ok sa sobom, posebno kad je reč o poslu i pisanju," napisala je Džeki u objavi i dodala da joj je period posle operacije težak i fizički i psihički. 

Džeki Apostel.jpg
Printscreen/Instagram/Jackie.apostel 

"Naša tela su neverovatna i sposobna za mnogo toga. Budite zahvalni na podršci, svojoj snazi i volji, šta god da prolazite," podsetila je Džeki svoje fanove. 

Iako je nedavno prošla tešku operaciju to je ne sputava da provodi vreme sa dečkom. Naime, prošlog vikenda, paparaci su uhvatili par dok ju je Kruz pratio na aerodrom, a koliko im u vezi cvetaju ruže pokazuje i strastveni poljubac koji su razmenili. 

Podsetimo, par je svoju vezu obelodanio juna meseca ove godine, a nakon toga zajedno su viđeni i na Viktorijinoj reviji u Parizu prošlog meseca. 

Svoju ljubav ka Džesiki Kruz nije krio ni povodom njenog 29. rođendana kada je svom Instagramu podelio fotografiju Džeki koja duva svećice. 

profimedia-0926953337.jpg
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Neće ovo dugo trajati," napisao je jedan od fanova.

"Ne mogu da zamislim sebe sa 29 godina da se zabavljam sa dečkom od 19. godina, ali ja nikada nisam upoznala sina milionera," dodala je druga. 

"Ona pokušava da se dočepa njegovog oca, pazi se Poš," zaključila je treća. 

Kakvo je vaše mišljenje o paru? 

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:40
Nataša Aksentijević: Kao mlada glumica sam bila tupava Izvor: Kurir televizija