Poznato je da je svetska pop diva Madona imala izuzetno problematičan odnos sa svojim sinom Rokom, koji poduži vremenski period nije želeo ni da čuje sa njom. Postavlja se pitanje kakav je njihov odnos sada? 

Naime, Madona je Roka dobila dok je bila u braku sa Gajem Ričijem od kog se, nakon osam godina, razvela 2008. godine, a sa kojim je vodila opasnu borbu oko starateljstva. Iako se pevačica borila svim silama, Roko se na kraju opredelio za oca, a možete zamisli koliko je to teško palo jednoj majci. Kao razlog, Roko je tada naveo da želi da se skrasi na jednom mestu (kod oca), a ne da prati majku po njenim svetskim turnejama. 

profimedia-0927299469.jpg
Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Suštinski, od tog momenta njihov odnos je počeo da dobija svoje oscilacije. Nakon nekog vremena sud je naložio da se Roko vrati kod Madone, ali je on to odbio. Ubrzo zatim obrisao je i sve profile sa društvenih mreža na kojim je prethodno svoju majku nazvao k***om. 

Juna meseca 2022. godine usledio je drastični preokret - Roko je viđen na Nedelji mode u Parizu, na kojoj se pojavio zbog učešća svoje sestre Lurd Marije Čikone, a njegovo pojavljivanje strani mediji okarakterisali su kao nagoveštaj da odnosi u porodici idu na bolje. 

Madona i Roko danas često se viđaju zajedno u javnosti što je još jedan pokazatelj da su rešili nesuglasice, a isto pokazuje i pevačicina objava na kojoj mu je javno čestitala rođendan. 

madona-na-performansu-sina-roko-ricija-foto-printscreen-instagram-madonna-1.jpg
printscreen/Instagram/Madonna 

"Od jednog Lava drugom Lavu. Srećan rođendan, Roko," napisala je Madona pored objave 11. avgusta, četiri dana pre njenog 66. rođendana. 

Podsetimo, pored sina Roka, Madona i ćerku Lurd koju je dobila dok je bila u vezi sa koreografom i plesačem Karlosom Leonom, sa kojim je usvojila i četvoro dece. 

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:22
Madona Izvor: Tiktok/that.concert.dude