Prošlo je godinu dana od smrti glumca Metjua Perija, koji je 28. oktobra prošle godine pronađen mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu.

Tim povodom oglasila se njegova koleginica i prijateljica, Dženifer Aniston, koja je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz perioda kada su snimali popularnu seriju "Prijatelji".

"Jedna godina," napisala je Dženifer pored objave u kojoj je označila i fondaciju "Metju Peri" koja se bori protiv zavisnosti od droge i alkohola. Dalje u objavi dodala je i fotografije cele glumačke postave popularne serije. 

Metju je, 2022. godine u intervjuu sa Dajanom Sojer, istakao koliko mu je Dženifer bliska prijateljica. 

"Ona je bila ta koja je najviše pružila ruku. Znate, stvarno sam joj zahvalan na tome," rekao je Metju i dodao da je glumica bila prva koja mu se suprotstavila oko problema sa zavisnošću. 

"Dženifer je rekla: "Znamo da piješ". Zamislite kako je to bio zastrašujući trenutak. Trebalo je da budem na vrhuncu popularnosti, ali sam se zapravo nalazio u mračnoj sobi sastajući se samo sa dilerima droge i bio potpuno sam," ispričao je Metju tada.

Podsetimo, Dženifer je na sahranu Metjua Perija stigla u pratnji telohranitelja, nakon čega se kod crkve sastala sa Kortni Koks, Lisom Kudrou, Dejvidom Švimerom i Metom Leblankom, ali se nakon ulaska u istu osamila. 

Slavni glumac sahranjen je na groblju u Los Anđelesu, gde počivaju mnogi holivudski velikani. 

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:28
Mjuzikl Lu poklon glumaca Izvor: Kurir