POSLE 30 GODINA PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Glumac ne krije oduševljenje! Jedva čekam NOVU ULOGU!

Profimedia

Glumac Ričard Gir (68) je najavio da se nakon punih 30 godina vraća na male ekrane. Gir će u BBC-evoj dramskoj seriji 'Mother Father Son' glumiti američkog biznismena i medijskog mogula Meksa.

Profimedia 
foto: Profimedia

Uz njega će glumiti i Helen MekKori (49), poznata po ulozi u filmu 'Hari Poter i relikvije smrti', i Bili Haul (28) koji je glumio u filmu 'On Chesil Beach'.

Scenarij za seriju napisao je Tom Rob Smit za kojeg je Gir rekao da je 'jedan od najoriginalnijih autora svog vremena', a Ričard je ovim potezom krenuo koracima glumačkih kolegica Nikol Kidman i Ris Viterspun, koje su ove zime gledaoci mogli da gledaju u HBO-ovoj seriji 'Male laži'.

Profimedia 
foto: Profimedia

"Prošlo je skoro 30 godina od kad sam prošli put glumio u nekoj seriji pa se jako veselim ovom odličnom BBC-ovom projektu s mnoštvom talentovanih ljudi" rekao je glumac kojeg mnogi još pamte po ulozi u filmu 'Zgodna žena'.

MekKori će glumiti Meksovu ženu Ketrin, a Haul njihovog sina Kajdena koji je prisiljen da krene očevim stopama. Girov se lik bori pokušavajući zadržati kontrolu u trenutku kad mu se, privatno i poslovno, sve raspada.

Profimedia 
foto: profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia