BOLNA PRIČA OLIVERE BALAŠEVIĆ O OCU KOG NIJE UPOZNALA Nazvala sam ga, predstavila se, samo je izgovorio: POGREŠILI STE BROJ!

Kurir TV

Četiri i po meseca prošlo je od smrti Đorđa Balaševića, a prvi put u jednoj TV emisiji gostovala je njegova supruga Olivera Balašević. Ekipu "Usijanja" Kurir televizije udovica kantautora ugostila je u njihovom domu u Ulici Jovana Cvijića u Novom Sadu.

- Nije ovo nikakva estradna tekovina. Kuću je nasledio Đoletov deda od Steve Erdeljana. U nju sam došla sa 20 godina. Moj divni svekar govorio mi je da moram da završim fakultet i da ne smem da ostanem neobrazovana - seća je Olivera i objašnjava da danas tu odrastaju Đoletove i njene unuke.

Beta/Dragan Gajić 
foto: Beta/Dragan Gajić

Olja je nedavno knjigu "Planeta Dvorište", gde je pisala i o svom teško detinjstvu. Roman prvenac priča je o jednoj drugoj ljubavi, prema sportu. Vrsna gimnastičarka u četiri sportske discipline, s pregrštom medalja i priznanja, ali i dalje je u duši veliko dete i devojčica.

Oliveru Balašević sama je odgajila majka, a ona nikad nije prežalila što nije upoznala oca. Očekivala je da će se javiti kad vidi medalje i da se udala za Đorđa Balaševića, ali je sama odlučila da napravi prvi korak.

- Nazvala sam ga, predstavila se svojim starim imenom i novim prezimenom (Olivera Balašević), objasnila mu, želela sam da ga informišem i o dve unuke. Pauza je dugo trajala, posle nekog vremena s druge strane izgovorio je: "Pogrešili ste".

Kurir 
foto: Kurir

Kurir

Bonus video:

This browser does not support the video element.

POTRESNA ISPOVEST OLIVERE BALAŠEVIĆ: Sa suzama govorila o detinjstvu, životu sa Đoletom i novoj knjizi  Kurir televizija