SRPSKI GLUMAC JE KENOV DVOJNIK! Svi žele da IZGLEDAJU KAO BARBI JUNACI, a on je uspeo: Da li je bolji frajer od Rajana Goslinga?

Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Premijera bisokopskog hita "Barbi" održana je sinoć u Srbiji. Bioskopi su odisali roze tonovima, a prisutni su se trudili da daju svoj lični pečat i odaju počast ikoničnoj lutki. Svi su želeli da izgledaju kao Barbi i Ken, a jednom našem glumcu je to pošlo za ruku i to veoma dobro.

Identično izgleda

Blitz Film 
foto: Blitz Film

Srpski dvojnik atraktivnog Rajana Goslinga, koji mami uzdahe lepšeg pola širom sveta, je popularni glumac Milan Kolak. Kako je dramski umetnik otkrio ne smeta mu što ga prijatelji i fanovi često porede sa američkim kolegom Rajanom. Sa takvim komentarima se susreće svakodnevno, pogotovu sada, kada svetom vlada Barbimanija.

- Svi mi govore da sam isti Rajan Gosling, kao Ken u filmu "Barbi". Svaki dan mi pokazuju njegove slike, a ja im uvek kažem: "Kad je Barbi Margo Robi, ja i te kako pristajem da budem Kena!" - otkrio je glumac za Srpski telegraf. Glumac je promenio frizuru i sada ima prepoznatljivu plavu kosu zbog uloge u seriji "Drim Tim".

Sve zbog uloge

Miloš Ljubičić 
foto: Miloš Ljubičić

- U novoj sezoni serije pozabaviću se kriminalnim radnjama i zato ovako izgledam. Ovo što vidite je krajnja faza kad sam se u novom poslu već pronašao. Zbog uloge sam morao da se ofarbam i sada to često činim, jer moram da održavam plavu boju. Na ulici sam se krio ispod kačketa, a ljudi su različito reagovali. Niko me više ne gleda u oči, svi samo u kosu - ispričao je Kolak za Srpski telegraf.

Barbimanija trese svet

Miloš Ljubičić 
foto: Miloš Ljubičić

Od kada su prve slike Barbi i Kena objavljene u aprilu ove godine, korisnici interneta pokušavali su da saznaju detalje filma. U filmu koji se dugo čekao, ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling. A na premijeri u Beogradu manekenka Sofija Milošević prošetala je u minijaturnoj haljini, gde je izgledala kao Babri.

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Igračke nekada i sad: Najvažnije je da ne budu rodno obeležene  Kurir televizija