SAMO PET MESECI NAKON POROĐAJA DOTERALA JE VRHUNSKU LINIJU: Sada se pojavila sa 15 godina mlađim i svi ZURE U NJENU FIGURU (FOTO)

Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica i manekenka Sijena Miler(42) privlačila je poglede s partnerom, 15 godina mlađim Olijem Grinom (27) na venčanju prijatelja, milijardera Dejvida Vintera i Džordži Irvin u Veneciji, prenosi Daily Mail. Svilena narandžasta Savannah Miller Bridal haljina odlično je pristajala glumici koja je uz svoju modnu kombinaciju dodala rozu Gucci torbicu te zlatne sandale.

Glumica je već sve komade iz svog modnog odabira ranije nosila - torbicu na dodeli Zlatnih globusa 2020., sandale u više prilika 2021., a haljinu 2018. na događaju u organizaciji UNICEF-a. No, Miler izgleda jednako senzacionalno kao i tada. U janurau zvezda je dobila svoje drugo dete. Grinu je to prvo dete, dok je Miler s bivšim partnerom Tomom Staridžom pre 11 godina dobila ćerku Marlou.

Još prošle nedelje Miler je privukla pažnju svojim izgledom na crvenom tepihu u Kanu gde je bila zbog svog filma "Horizon: An American Saga". No, osim izgleda, mnogi komentarišu i kako 42-godišnja zvezda uspešno balansira svojim poslovnim i porodičnim obavezama. Svoje najpoznatije uloge, kao što je bila Taja Rane Kajli u "Snajperisti" ili Niki u filmu "Alfi", ostvarila je pre 20 godina, ali bez obzira na porodične obaveze, pogotovo sada uz novorođenče, i dalje ostaje dosledna svojoj karijeri.

Stručnjaci joj predviđaju još holivudskih uloga i nastupa na Brodveju. "Ona je uvek bila neko ko se možda više povezivao sa svojim partnerima nego s poslom, ali vratila se da ukrade krunu i postane najveća britanska holivudska zvezda", rekao je jedan od stručnjaka za Daily Mail, Nik Ed.

( Kurir.rs / Daily mail / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...  instagram/dzejlaramovic