KRALJ POKAZAO TETOVAŽE, KRALJICA OBLINE U BIKINUJU: Paparaco fotografije KRALJEVSKE PORODICE o kojima bruji svet

CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Danska kraljevska porodica uživa na odmoru u Italiji, tačnije na Sardiniji, a tamo su ih pronašli uporni paparaci i zabeležili retke fotografije koje nisu protokolarnog tipa.

Mads Claus Rasmussen / AFP / Profimedia 
foto: Mads Claus Rasmussen / AFP / Profimedia

Dok su se kupali i uživali na plaži, najveću pažnju fotografa privukla je upravo kraljica Meri koja je sve iznenadila figurom u jednodelnom kupaćem kostimu. Kraljica ima 52 godine i izgleda fantastično, a mnogi joj se dive jer je rodila četvoro dece, od kojih dva blizanca.

U moru se pridružila suprugu kralju Frederiku, a društvo su im pravili i njihova deca.

Podsetimo, Frederik je nedavno zaseo na tron nakon što je njegova majka kraljica Margareta abdicirala. Mnogi misle da je jedan od glavnih razloga tome bila Federikova afera zbog koje je mesecima bila tema medija, no o ovoj temi kraljevska porodica nikad nije javno progovorila te šuškanja opovrgnula ili potvrdila.

CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
kraljica u bikinijufoto: CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Priče o skandaloznoj aferi sa rijaliti zvezdom

Osim humanitarnim radom i odevnim kombinacijama, danska kraljica Meri često puni novinske stranice pričom o skandalu. Pojavile su se glasine kako Frederik vara svoju suprugu s rijaliti zvezdom.

Pojavile su se fotografije Frederika i glumice Ženoveve Kasanove (47) u Madridu u novembru prošle godine. Bili su zajedno na izložbi dela Pabla Pikasa. Spekulisalo se da je bacio oko na razvedenu Kasanovu. Ona je to negirala i rekla kako nisu u romantičnom odnosu, te nazvala to zlonamernim komentarima.

CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Kralj kao sav normalan svetfoto: CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kralj pokazao tetovažu, kraljica vitku figuru i nakit

Čak i dok je išla u more, Meri je držala svoj nakit, noseći ono što je izgledalo kao njene cenjene Cartier narukvice. U međuvremenu, kralj se čvrsto pojavio u režimu odmora, nosio je naočare za sunce i laganu odeću - pre nego što je otišao bez majice na kupanje u moru. U jednom trenutku se činilo da je čak pokušao da zaroni u vodu i pojavio se veoma veselog raspoloženja, zabacivši glavu da se nasmeje.

CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Kralj pokazao tetovažufoto: CIAOPIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok je uživao u moru, Frederik je pokazao ležernu figuru u par narandžastih bermuda za kupanje, nudeći retki pogled na tetovaže na nozi i ramenu. Mastilo ajkule na njegovoj nozi je oznaka elitnog korpusa žaba danske mornarice, verovatno izabrana kao počast, dok se njegova tetovaža na ruci odnosi na nadimak Pingu koji je dobio nakon završetka obuke da postane Žabac sa značkom. Frogman Corps je jedinica profesionalnih ronilaca i komandosa koji imaju zadatak da, između ostalog, napadnu neprijateljske brodove, napredne snage i pomorske antiterorističke zadatke.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija