TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ NA NOGAMA U CIK ZORE: Glumica pokazala šta radi od ranog jutra, a TRUDNIČKI STOMAK u prvom planu (FOTO)

Printscreen Instagram

Anđelu Jovanović trudnoća ne sprečava da nastavi s aktivnim životom, a to dokazuje i njena objava na Instagramu u cik zore.

Glumica je na Instagram storiju objavila snimak iz lifta na kome pozira sa svojim psom, koga u 7.45 sati ujutru izvodi u šetnju.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

"Šetnjica lagana", dodala je Anđela u opis snimka na kome pozira sa psom koga drži na povocu, a pokazala je i go trudnički stomak u kratkoj majici.

Anđela je inače nedavno otkrila da ona i njen suprug Mihail Dudaš renoviraju stan pre dolaska bebe.

- Samo dvoje ljudi u braku koji već neko vreme renoviraju stan i naravno sve kasni, a i ima još dosta da se radi i ne nazire se kraj, a beba je na putui mora sve da bude spremno za taj dolazak, a i neka je sparina i nismo u našoj kući i našem krevetu skoro jednu malu večnost i živimo u koferima i u potpunom haosu i sad smo već malo umorni i ludi. Ali se volimo više nego ikad i srećni smo ko deca i radujemo se svemu što dolazi i još smo relativno mladi i ništa nam ne fali i to je jedino stvarno važno - napisala je Anđela na Instagramu.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Glumci koji su došli da daju podršku Anđeli Jovanović  Kurir televizija