SVI GOVORE O SUMNJIVOJ PORUCI KEJT MIDLTON: Ova HALJINA izazvala je brojne KONTROVERZE, pominje se i SOTONA!

Fonet/AP

Princeza od Velsa Kejt Midlton, supruga princa Vilijama ponovo je deo teorija zavere.Ovog puta tema je jedna obična haljina, međutim, ona je izazvala burne reakcije.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Kejt ponovo na udaru javnostifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je 23. aprila 2018. donela na svet svoje treće dete, princa Luija, a ispred Bolnice Svete Meri izašla je u haljini koju je kreirala Dženi Pekam, njena omiljena dizajnerka. Reč je o crvenoj kreaciji do kolena, jednostavnom modelu koji pada pored tela i ima 3/4 rukave i starinsku, heklanu belu kragnicu. Mnoge je ovo izdanje podsetilo na izdanje u kom je princeza Dajana izašla iz iste bolnice da pokaže tek rođenog princa Harija 1983.

John Shelley Collection / Avalon / Profimedia 
Princeza Dajana ispred porodilištafoto: John Shelley Collection / Avalon / Profimedia

Haljina po ugledu na lik iz horora

Ipak, Kejtina haljina još sličnija onoj koju je glumica Mia Farou nosila u filmu "Rozmarina beba" (1968) Romana Polanskog.

Zanimljiva koincidencija primećena je nekoliko nedelja nakon Luijevog rođenja, a društvenu mrežu Iks (tadašnji Tviter) preplavile su pošalice na račun sličnosti haljina Kejt Midlton i filmskog kostima slavne glumice.

AP 
Kejt Midlton i princ Vilijamfoto: AP

S obzirom na to da je glavni lik u čuvenom hororu žena koja nosi Satanino dete, mnogima je ovo poslužilo za neukusne šale na račun britanske kraljevske porodice i malog princa Luija, a nemali broj ljudi je istakao da veruje da Kejt Midlton ima mračan smisao za humor, te da ovo nije bio slučajan izbor.

Pored šala, našlo se mesta (naravno) i za mnoge teorije zavere, jer Rozmari u filmu nosi antihrista i dete lidera jezivog kulta, pa su mnogi tvrdili da Kejt želi nešto da poruči javnosti.

Štaviše, to nije bio ni prvi put da suprugu princa Vilijama upoređuju s likom Rozmari koju je odigrala Mia Farou! Naime, na krštenju princeze Šarlot 2015. Kejt gurala svoju ćerku u retro kolicima....

... nakon čega su društvene mreže preplavile fotografije legendarnog postera za "Rozmarinu bebu" na kom je prikazan sličan model.

(Kurir.rs/Glossy/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

TRUBAČKA PRINCEZA ZABLISTALA NA GUČI: Drago mi je što sve više devojaka kreće mojim stopama!  Kurir televizija