STRAHOVALI OD KRVARENJA U MOZGU: Detalji nesreće koju je doživeo sin Anđeline Džoli i Breda Pita, evo kako je došlo DO SUDARA

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paks Džoli Pit, 20-godišnji sin glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita, hospitalizovan je nakon što je navodno zadobio povredu glave u sudaru dok je vozio električni bicikl u Los Anđelesu kojim se zabio u zadnji deo automobila, prenosi Daily Mail.

Policija i bolničari Paksa su hitno odvezli u bolnicu nakon što se žalio na bolove u glavi, a nije nosio kacigu u trenutku nesreće.

Paks se navodno vozio ulicom koja je gotovo uvek prometna, a u automobil se zabio na raskrsnici kada se automobil zaustavio na crvenom svetlu. Vozač automobila je, kako pišu mediji, izašao i proverio povređenog Paksa pre nego su stigli policija i hitna pomoć.

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori s mesta događaja rekli su da se Paks žalio na bolove u kuku i da se činilo da je u sudaru povredio glavu. Hitna služba je bila zabrinuta da je možda reč o krvarenju u mozgu pa su ga hitno odvezli u bolnicu. Međutim, Daily Mail piše da je Paks u stabilnom stanju i da ne mora dugo da boravi u bolnici.

Ranije je Paks vozio električni bicikli Talaria Sting R MX4, u vrednosti oko 3.000 dolara, po Los Anđelesu. Ipak, nije poznato da li je s tim biciklom imao saobraćajnu nezgodu.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir  Kurir televizija