ZA IVANOM MILJKOVIĆEM SU ŽENE LUDELE: Srce slavnog ODBOJKAŠA osvojila je prelepa ŽELJKA, zbog ovoga se nikad ne pojavljuju zajedno

Marina Lopičić

Trofejni srpski odbojkaš Ivan Miljković (45) iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, a generacijama je mamio osmehe na neverovatnim partijama koje je pružao na terenu.

Kada je bio na vrhuncu sportske slave žene širom Srbije, ali i regiona bile su opčinjene ovim sportistom. Svi još pamte scenu kada je tokom slavlja, jedne od brojnij medalja, pokidao majicu i pokazao isklesane trbušnjake. Osim fantastičnim izgledom, odbojkaš je dame osvojio i lepim manirima koji ga krase.

Ivan Miljković

Ivan tokom aktuelnih Olimpijskih igara u Parizu podržava odbojkaše Srbije, ali i druge sportiste, te ne skriva da stiže i sada da prati turnir.

Mnoge je zanimalo koja je to lepotica uspela da zarobi Ivanovo srce kad su ga brojne žene želele kraj sebe.

Ljubav duga decenijama

Ivanovo srce osvojila je umetnica Željke Mićanović Miljković. Kruna njihove ljubavi su troje dece. Na ludi kamen su stali 2008. godine, nakon skoro devet godina zabavljanja, a kum na venčanju im je bio odbojkaš Andrija Gerić.

Željka se u mnogo čemu razlikuje od većine žena sportista i ruši predrasude da su one uvek u senci uspeha svojih muževa. Naime, ona se retko pojavljuje sa njim u javnosti, gotovo da i nema njihovih fotografija.

Željka Mićanović Miljković je multimedijalna umetnica koja stvara autentični svet kroz prikaze, prizore i prozire crpeći snagu i razigranost iz sveta detinjstva.

(Kurir.rs/M.J)