BIZNISMENA KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Ovo je misteriozni muž Anice Dobre, STARA JE GARDA i drugovao je sa našim čuvenim PEVAČEM

Zorana Jevtić

Glumica Anica Dobra već tri decenije uživa u ljubavi sa Miodragom Mićom Sovtićem, sa kojim je dobila i kćerku Minu koja je takođe glumica.

Ali, mnogi ne znaju ko je zapravo muž Anice Dobre. Sovtić je biznismen sa Dorćola i dugi niz godina bio je jedan od najboljih prijatelja pevača Džeja Ramadanovskog.

Zorana Jevtić 
foto: Zorana Jevtić

Višegodišnji je predsednik Fudbalskog kluba Dorćol i bio je vlasnik omiljene kafane Džeja Ramadanovskog. Ovako je govorio o njihovom prijateljstvu:

"Upoznali smo se sredinom sedamdesetih, obojica smo igrali fudbal. Znao sam ga i ranije, on je bio poznat na Dorćolu. Zvali su ga da zabavlja ljude jer je svirao. Popne se na oluk, lupa i peva, stariji mangupi ga slušaju", ispričao je svojevremeno muž Anice Dobre, Mića Sovtić.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Glumica je jednom prilikom istakla koliko joj je značila podrška bliskih ljudi u vreme pandemije korone.

- Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića: "Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo" - navela je Anica

Beta/Branislav Božić 
foto: Beta/Branislav Božić

Mića ima i sina Miloša iz prvog braka, a mnogi pamte da je porodica svojevremeno pokušala da pronađe sreću u Nemačkoj. Ipak, vratili su se u Srbiju i to na Mićin Dorćol. O životu svog oca govorila je i Mina Sovtić.

"Tata je stara garda, ona uz koju idu poseban moral i etika ulice. Jako ga cenim. Mama je iz drugačijeg miljea, a ja sam čudan miks ta dva sveta. Imala sam uvid i u jedno i u drugo, i to me je obogatilo", rekla je glumica.

(Kurir.rs/Mondo/M.F.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Anica Dobra o seriji Beležnica profesora Miškovića  Kurir