ČUVENA ŠEHERZADA PROMENILA LIČNI OPIS: Prelepu glumicu SRBIJA je obožavala, sada je ne biste prepoznali da je sretnete na ulici

Twitter

Prelepa turska glumica Berguzar Korel, koju smo upoznali u seriji "1001 noć" 2010. godine, danas ima 42 godine i potpuno je drugačija od one crnke kakvom je pamtimo.

Lepotica iz "1001 noći" bila je poznata po dugoj, gustoj crnoj kosi, međutim odlučila je da se odrekne svog zaštitnog znaka u potpunosti. Berguzar se ošišala na kratko, ofarbala u plavo i šokirala svojom drastičnom transformacijom pratioce na društvenim mrežama.

Čuvena glumica je ulogom u ''1001 noći'' stekla veliku popularnost, a radeći na toj ulozi upoznala je supruga Halita Ergenča (54), koji je u seriji glumio njenog partnera, a ljubav se dogodila i u privatnom životu.

Berguzar i Halit u braku su od 2009. godine, imaju sinove Alija i Hana i ćerkicu Lejlu.

Kada su se upoznali u seriji, Berguzar je imala 24 godine, a Ergenč je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi.

Ubrzo se na snimanjima dogodila hemija, Halit je tražio razvod supruge Gizem, koja je u to vrieme bila trudna i zbog toga je odlučila da abortira. Halit je isplatio bivšoj supruzi 250 hiljada lira nakon razvoda i oženio se Korel 2009. nakon završetka snimanja serije. I Berguzar je bila zauzeta kada je srela Halita, pa je zbog emocija prema njemu prekinula dugogodišnju vezu.

Izgleda da su jedno u drugom pronašli srodnu dušu, pa je ovaj glumački par i danas u srećnom braku.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

FRIZERKA OBMANJIVALA MUŠTERIJU, A ONDA JE UNAKAZILA? Ristić otkrio kako da se pravno zaštitimo, a onda dao INTERESANTAN SAVET  Kurir televizija