GEST TASTA NOVAKA ĐOKOVIĆA GOVORI SVE O NJIHOVOM ODNOSU: Jelenini roditelji bili na tribinama, a evo šta su uradili posle POBEDE

Michael Baucher / imago sportfotodienst / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je toliko željenu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama pošto je u finalu pobedio trenutno svog najvećeg rivala Karlosa Alkaraza (7:6, 7:6). Nole je u 37. godini ostvario svoj san i olimpijskim zlatom stavio poslednji delić na slagalicu kojim je zacementirao status najvećeg svih vremena.

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Novak je često u intervjuima govorio da su za njegov uspeh u velikoj meri zaslužni i članovi njegove porodice koji su ga uvek bodrili sa tribina i davali mu vetar u leđa, a tako je bilo i ovaj put.

Naime, meč protiv Karlosa Alkazara na OI u Parizu, pratili su uživo pored najjužih članova porodice i njegovi tašta i tast koji nisu mogli da sakriju sreću nakon što je meč završen i radovali se zajedno sa ostalima zbog uspeha svog zeta i cele Srbije.

Novak je brzo posle završetka meča odjurio do svoje porodice na tribinama i poljubio svoju suprugu što je već postala i tradicija nakon Noletovih uspeha. A mnogo ih je bilo. U navijačkoj loži tik do bračnog para Đoković bili su Jelenini roditelji, Vera i Miomir Ristić koji su blistali od sreće i ponosa.

Miguel MEDINA AFP Profimedia 
foto: Miguel MEDINA AFP Profimedia

Tast najboljeg tenisera sveta je zagrlio zeta što fotografima nije promaklo. Ristići često bodre zeta uživo tokom njegovih mečeva i istorijskih pobeda. Viđali smo ih i na brojnim porodičnim slavljima, a slavlje u Parizu koje je usledilo posle pobede u finalu Olimpijskih igara bilo je verovatno najveće od svih dosadašnjih.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA SVETLI U NOVAKOVU ČAST: Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću   Kurir TV