"ŠTO VOLIM ŠTO SAM OVO DOŽIVELA U MADRIDU" Milena Radulović U SUZAMA slavila Noletovo ZLATO usred Španije: "Plače tata, plačem ja"

Dado đilas, Nemanja Nikolić

Glumica Milena Radulović pratila je jučerašnji napeti meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza na Olimpijskim igrama i to baš u Madridu.

Profimedia 
Đoković trijumfovao nad Alkarazomfoto: Profimedia

I dok je Novak bio apsolutno dominantan nad Alkarazom,trijumfovavši nad Špancem rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (7:3) i 7:6 (7:2). Ovom pobedom Đoković se upisao u istoriju osvojivši sve moguće turnire.

Meč je pratila i Milena Radulović, koja je objavila snimak upravo iz Madrida. Strastveno je navijala, a nije krila oduševljenje što je upravo u Španiji.

Printscreen/Instagram 
Milena Radulović u Madridu bodrila Novaka protiv Alkarazafoto: Printscreen/Instagram

„Što volim što sam ovo doživela u Madridu. Volimo te! To je to!“, napisala je ona.

Nakon što je Novak trijumfovao nad Alkarazom, Milena je podelila emotivnu fotografiju. Glumica je u suzama proslavila pobedu Đokovića dodavši komentar.

Printscreen/Instagram 
Milena u suzama slavila pobedufoto: Printscreen/Instagram

"Plače tata, plačem ja", napisala je Milena aludirajući na pesmu "Kosi tata, kosim ja", što je Novakov otac, Srđan Đoković, pevao nakon teniserove pobede na Australian openu.

Zanimljivost

Đoković je pobedom nad Špancem Karlosom Alkarazom postao peti teniser koji je osvojio zlatni slem u karijeri – sva četiri grend slem turnira, kao i zlatno odličje na Olimpijskim igrama.

Dado đilas 
Novak Đoković osvojio sve moguće turnirefoto: Dado Đilas

Tim dostignućem mogu da se pohvale samo Andre Agasi, Rafael Nadal, Serena Vilijams i Štefi Graf.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Gagi Jovanović pruža podršku Novaku Đokoviću uz užičko kolo  Instagram/_blejzmodesti