"JELENI ĐOKOVIĆ SE OVO NEĆE SVIDETI" Snimak zgodne skupljačice loptica i Novaka Đokovića na terenu POSTAO HIT, internet se USIJAO

Dado đilas

Jučerašnje finale u tenisu na Olimpijskim igrama u Parizu bio je pravi spektakl, a o pobedi Novaka Đokovića ne prestaje da bruji ceo svet. Međutim, još jedna osoba je privukla veliku pažnju ljudi na mrežama.

Zgodna skupljačica lopti postala je pravi hit na mrežama.

Wan Xiang / Xinhua News / Profimedia 
Novak Đoković dominirao nad Špancemfoto: Wan Xiang / Xinhua News / Profimedia

Naime, tokom prenosa jednog od Novakovih mečeva na Olimpijskim igrama kamera je snimila devojku koja je skupljala lopte, a svu pažnju je ukrala svojim prodornim plavim očima i plavom kosom. Međutim, ono o čemu se priča jeste način na koji je gledala Novaka.

Hit komentari

Komentari su se samo nizali, a mnogi su primetili da je devojka bila opčinjena našim teniserom.

Jeleni Đoković se ovo nimalo neće svideti“, „Ona ga jednostavno obožava“, „I ja bih ga ovako gledala da stojim pored teniserke koja je osvojila 24 grend slem turnira“, „Ljubav je u vazduhu“, „Želim da nađem nekoga ko će me gledati kao ona Novaka“, napisali su korisnici društvene mreže X.

Novak posle pobede pohitao porodici u zagrljaj

Nakon što se rasplakao na terenu, pohitao je ka svom boksu i bacio se u zgrljaj voljenoj supruzi Jeleni Đoković. Strastveno su se poljubili i bacili publiku u trans.

Miguel MEDINA AFP Profimedia 
Bacio se porodici u zagrljajfoto: Miguel MEDINA AFP Profimedia

Videlo se koliko su snažne emocije koje oni dele svih ovih godina. Novak je potom u naručje uzeo decu, ćerkicu Taru i sina Stefana koji su mu na ovom takmičenju bili najverniji navijači.

Istorijski trijumf Đoković je znao da proslavi.

Novak je u finalu posle epskog meča savladao Španca Karlosa Alkaraza sa 2:0 po setovima 7:6, 7:6.

Novak je sa telefonom u ruci u Olimpijskom selu zapeo iz sveg glasa pesmu" Veseli se srpski rode" na oduševljenje prisutnih.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković izvadio krstić  Printscreen/RTS