"LJUDI, OVO JE LUDNICA" Oglasila se pevačica za koju svi misle da je s Tomom Kruzom: Mlađa je od njega 37 godina, a evo šta kaže

Instagram/victoriacanal

Priča se da je Tom Kruz (62) u vezi sa 37 godina mlađom špansko - američkom pevačicom Viktorijom Kanal koja se u jeku glasina o toj romansi oglasila na Instagramu.

Insajder je za britanski The Sun ispričao da su Tom Kruz i Viktorija Kanal veoma bliski kao i da provode dosta vremena zajedno. Upoznali su se u junu ove godine na Glastonberi festivalu u Engleskoj i od tada su više puta viđeni zajedno.

Pevačica se juče oglasila na Instagramu povodom glasina o vezi sa slavnim glumcem: "Ljudi, ovo je bukvalno ludnica, ali tabloidi misle da se zabavljam sa Tomom Kruzom, umrla sam".

Napomenula je da je Kruz veoma ljupka osoba, divan čovek i umetnik ali da nije njen dečko. Poručila je da glasine treba zaustaviti na vreme kao i da nikada nije ni pomišljala da će morati javno da raspravljala o tome da li je sa nekim u vezi ili ne.

Nije se na tome zaustavila pa je naglasila da je Kruz za nju poput mentora, pun poštovanja i veoma ohrabrujući. Uporedila ga je sa svojim ocem, svojim nastavnicima muzike i drugim mentorom, Kristom Martinom, frontmenom benda "Coldplay" na čijem su nastupu na Glastonberi festivalu u Engleskoj bili i glumac i pevačica. Poredila ga je sa svim mudrim ljudima koji su dosta toga naučili kroz svoj život.

“I ponavljam, ja sam prijatelj sa tipovima ljudi koji su veoma različiti. Mnogo naučiš ako si otvoren prema životu koji ti donosi te učitelje", napisala je.

Zanimljive reči je Viktorija uputila Kruzu, a poređenje sa ocem može se dvostruko tumačiti i kao kompliment ali i kao reakcija koju veliki broj starijih muškaraca ne želi da čuje od mlađe žene.

Njena objava ima poseban odjek kada su uzmu svi detalji o njenoj navodnoj vezi sa Tomom Kruzom. Glasine je pokrenula i slika koju je objavila pre dve nedelje, a na kojoj je sa glumcem i pevačem Brusom Srpingstinom.

Viktorija je sa Tomom u VIP delu vembli stadiona u Londonu gledala nastup. Ova pevačica će 11. avgusta napuniti 25 godina. Rođena je u Minhenu, njena majka je arhitekta, a otac biznismen.

Odrastala je u Šangaju, Tokiju, Barseloni, Madridu, Dubaiju i Amsterdamu. Ona je zapravo kubanskog odnosno američkog porekla, ali se predstavlja ako američko-španska pevačica jer je većinu života provela u Španiji.

Rođena je bez desne podlaktice zbog sindroma amnionske trake. Zahvaljujući pomoći svoje bake sa samo šest godina počela je da pohađa časove klasičnog klavira i pevanja, a sa 11 godina počela je da piše pesme. Učestvovala je na brojnim školskim takmičenjima da bi usledila i njena profesionalna karijera. Bavcila se i glumom (serija Little America).

(Kurir.rs/BlicŽena/M.F.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SRPSKI GLUMAC DIREKTNO IZ NJUJORKA: MOGUĆE JE DA ĆE TRAMP VLADATI IZ ZATVORA! Bio sam član porote, znam kako to izgleda  kurir televizija