LEGENDARNA GLUMICA (91) UŽIVA NA JAHTI U NARUČJU 32 GODINE MLAĐEG MUŽA: Ovo joj je peti brak i nikad nije bila SREĆNIJA (FOTO)

Instagram/joancollinsdbe

Glumica Džoan Kolins se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijama i snimcima s luksuznog odmora na kom uživa u pratnji 32 godine mlađeg supruga. 91-godišnja zvezda posetila je Sen Trope s Persijem Gibsonom (59), a par se fotografirao na skupoj jahti, gde su im se kasnije pridružili i prijatelji.

"Kakva zabavna objava. Džoan, izgledaš spektakularno sa svojim šeširom, sunčanim naočarima i šalom, totalno stari Holivud stil, stvarno preslatko. Još su tu i muškarci koji skaču u vodu, fenomenalno! Hvala ti što svoj život deliš s nama“, glasio je jedan od komentara ispod glumičine objave.

"Predivna si, ti baš živiš život. Zaslužila si to“, napisala je druga korisnica, a mnogi su se s njom složili ističući kako glumica izgleda fenomenalno, prenosi Index.hr.

Svoju tajnu je pre nekoliko godina otkrila stranim medijima, a napominje kako za mršavljenje nije potrebno ići na dijetu nego samo jesti manje.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ako treba da smršate nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako morate da grickate, jedite još brokolija. Vežbajte, morate, koliko god to mrzeli“, poručila je.

Glumica se ranije u razgovoru za Fox News dotakla braka s Gibsonom, a ističe kako im velika razlika u godina uopšte ne smeta.

"Bili smo sjajni prijatelji pre nego što smo se venčali. Radili smo zajedno na predstavi. Uživali smo jedno u drugom. Družili smo se. I nastavili smo da se družimo narednih godina. Pisali smo ljubavna pisma - to je bilo postepeno. I shvatili smo da smo na istoj talasnoj dužini“, izjavila je Kolins.

Što se tiče razlike u godinama tvrdi da je to samo broj i da nikada nije kasno za pravu ljubav, a s tim se slaže i njen mlađi suprug.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

"On je zaista draga, ljubazna, prizemna osoba. Mnogi muškarci s kojima sam bila, a neću precizirati koji, bili su ili neurotični, pomalo neuravnoteženi, ili su upadali u različite probleme“, završila je.

Kolins i njen suprug se nikad nisu zamarali razlikom u godinama, a zanimljivo je da ona nakon četvrtog propalog braka više nije htela da se udaje. Ipak, Persi ju je razuverio i ponovo odveo do oltara 17. februara 2002. u jednom londonskom hotelu.

foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Glumica je rekla da se više neće udavati nakon burnog razvoda s bivšim pevačem i švedskim plejbojem Piterom Holmom (75). Njihov brak je trajao manje od dve godine i zvanično je okončan 1987. Piter je hteo da izvuče milione od glumice iz predbračnog ugovora, ali uspeo je da dobije tek 80.000 dolara. Kolins je rekla da je Holm nasilnik i najborbeniji čovek kog poznaje.

(Kurir.rs/ L. S:)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

OVAKO SADA IZGLEDA JAHTA SADAMA HUSEINA! Iračanima sada služi za piknik  Reuters