"NAŠA PRIČA NIJE ZA JAVNOST": Glumica iz hit serije ljubi 21 godinu starijeg kolegu! BIO JOJ JE PROFESOR, a ovako je sve počelo

Printscreen/Youtube

Na snimanju serije "Budva na pjenu od mora", koja je osvojila publiku širom regiona, dogodila se ljubav između poznatog srpskog glumca Branimira Popovića (57) i prelepe glumice Sanje Jovićević, sada Popović (36) .

Dragana Udovičić 
Branimir Popovićfoto: Dragana Udovičić

Popularni glumac Branimir Popović oduvek je bio miljenik žena u Srbiji i Crnoj Gori, a njegovo srce ukrala je 21 godinu mlađa koleginica, koja mu je čak bila i studentkinja na Fakultetu dramskih umetnosti u Cetinju gde je Branimir profesor.

Zbližili su se na setu serije „Budva na pjenu od mora“ 2012. godine, u kojoj su imali veliki broj zajedničkih scena i odmah su se svideli jedno drugom, ali su zbog velike razlike u godinama razmišljali da li je pametno da uplove u vezu.

Naime, Branimir je tumačio lik umetnika Martina, dok je Sanji pripala jedna od glavnih uloga, ćerke kontroverznog biznismena Sava Bačića (Mima Karadžić).

ATA images 
Uživaju u ljubavi daleko od očiju javnostifoto: ATA images

Ipak je ljubav pobedila godine, te su 2013. izgovorili sudbonosno "da" na Jahorini i dobili ćerkicu Sofiju.

Branimir i Sanja se retko viđaju u javnosti, a sam glumac nije hteo da govorio o njihovoj vezi, te je pre nekoliko godina objasnio i zašto:

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira.

Branimira svi znamo iz popularne serije "Dinastija", gde igra Branka Kadića, koji je zapravo srpski Blejk Karington.

Branimir je jednom prilikom istakao da mu je velika čast što radi na seriji koja će imati 220 epizoda, ali da istovremeno trpi njegov privatan život, jer će neko vreme biti razdvojen od supruge Sanje i njihove ćerke Sofije.

Inače, Sanjina junakinja tokom serije je ostala trudna, ali zanimljivo je da je zapravo Sanja tada zaista bila trudna sa Branimirom.

„Sanja je odlična i vrlo profesionalna iako je u drugom stanju. Radi na ulozi Bojane kao i pre trudnoće, iako smo svi mi oko nje veoma uviđajni i ne dozvoljavamo da se umara. Ona nije nimalo razmažena trudnica“, rekao je jednom prilikom Mima Karadžić.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

CRNOGORSKI GLUMAC STAO UZ MILENU RADULOVIĆ: Nisam mogao da naslutim kroz kakvu grozotu je prošla (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija