OVA LEPOTICA OSVOJILA JE SRCE DUŠANA MANDIĆA: Mesecima je smišljao kako da je ZAPROSI, a onda se ona pojavila na aerodromu...

Nikola Anđić

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara. Srbija je savladala favorizovanu Grčku sa 12:11,a gol odluke postigao je neverovatnI Nikola Jakšić 1.2 sekunde pre kraja. Vaterpolista Dušan Mandić ponovo je imao noseću ulogu i omogućio saigračima šansu za novi uspeh.

Godinama unazad Mandić je jedan od važnijih igrača, a bio je i deo zlatne generacije delfina koji su Srbiji doneli brojne medalje. Najveću podršku tokom prethodnih godina pružila mu je porodica koja mu je i veliki oslonac kako privatno tako u karijeri.

Ko je žena Dušana Mandića

Slađana Mandić više od deceniju je velika podrška trofejnom sportisti, a pre dve godine njih dvoje su porodicu uveličali 2019. godine kada su dobići ćerkicu Lenku, a trigodine kasnije na svet je stigao njihov naslednik Ognjen.

Dušan i Slađana su se upoznali u jednom beogradskom restoranu, kada ona je išla u srednju ekonomsku školu, a Dušan u gimnaziju. Oni su još tada pokazali simpatije jedno prema drugom, a pred prvim velikim izazovom su se našli 2015. godine. Zbog obaveza u klubu Mandić se preselio u Italiju pa su neko vreme funkcionisali na daljinu. To je dodatno ojačalo njihovu ljubav.

Neke stvari nisu uvek išle po planu, a o tome je Mandić svojevremeno govorio. Naime, otkrio je kako je planirao da romantično veri svoju voljenu, međutim, neke stvari ispadnu drugačije nego što smo zamislili.

Printscreen Instagram 
Dušan Mandić sa suprugom i ćerkomfoto: Printscreen Instagram

Moja je želja bila da iznajmim barku i da je zaprosim dok plovimo negde na moru. Ne bih sada da objašnjavam razloge, ali ispalo je potpuno drugačije. Prsten sam kupio na početku sezone u Italiji i smišljao kako to da učinim. Nismo se videli dva meseca, a kada je došla, kasnio sam na aerodrom zbog utakmice. Bio sam strašno nestrpljiv da je konačno vidim. Kada smo krenuli ka stanu, pre nego što smo ušli u automobil kleknuo sam i zaprosio sam je. Ovoga puta nula bodova za romantiku, ali iznenađenje je bilo pravo. I što je najvažnije – rekla je da“, ispričao je vaterpolista za Hello.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ŠOKANTNA PROGNOZA STANKOVIĆA PRED MEČ SA DRIM TIMOM: Amerika je favorit, ali postoji RECEPT ZA POBEDU! Bio je i 2002. godine  Kurir televizija