"TE NOĆI SAM JE UVALIO U NEVOLJU" Šok priznanje princa Alberta o NAJTUŽNIJOJ PRINCEZI NA SVETU: "Trebalo mi je nekoliko godina..."

MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia

Princeza Šarlin i njen suprug Albert od Monaka imaju neobičan odnos o kojem se godinama spekuliše. Sad je princ priznao da se nije zaljubio u svoju suprugu čim ju je upoznao. Naprotiv, do toga mu je trebalo, kako je rekao, čak nekoliko godina.

U novom intervjuu za Paris Match, princeza Šarlin i njen suprug progovorili su o svojoj vezi, što je samo podstaklo nove komentare. Naime, neobičan odnos para i dugogodišnje glasine da je princeza nesrećna u tom braku izazivaju veliko interesovanje oko ovog para.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Govoreći o svojoj sličnosti s kraljem Čarlsom i princezom Dajanom, Albert je progovorio i o tračevima s kojima se susreće.

"Ne znam jesmo li se zaljubili kad smo se upoznali... Trebalo mi je par godina za to", rekao je.

Na pitanje čega se seća s tog prvog susreta, Albert je rekao lepe stvari, ali ne toliko romantične.

Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia 
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

"Prvo sam mislio da je odlična plivačica, druželjubiva, vesela i pristupačna. Bilo nam je tada lepo. Ne znam treba li ovo da kažem, ali te noći sam je uvalio u nevolju jer je nisam na vreme doveo kući", rekao je o supruzi koja je 20 godina mlađa od njega.

Zajedno su 15 godina, a imaju dvoje dece, blizance Žaka i Gabrijelu, koji sada imaju 9 godina.

Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia 
foto: Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Šarlin dugo nazivaju najtužnijom princezom na svetu. Na svom venčanju 2011. godine nije delovala srećno, a mediji su pisali da je princeza plakala pre nego što je izgovorila sudbonosno da.

Ona je pak te glasine odbacila kao čisti trač, napomenuvši kako je svaka mlada emotivna na dan venčanja.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani  Kurir televizija