ZVEZDA POKEMONA PREMINULA U 46. GODINI NAKON BORBE SA RAKOM: Njen glas pamtiće mnogi, a tužnu vest objavila je njena sestra

Printscreeen Youtube

Glumica Rejčel Lilisumrla je u 46. godini nakon borbe sa rakom. Najpoznatija je po tome što je pozajmljivala glas likovima u čuvenoj animiranoj seriji "Pokemoni". Tužnu vest potvrdila je njena sestra Lori Or.

Rejčel Lilis pozajmljivala je glas Misti, Džesi i Džiglipufu u franšizi "Pokemoni". Glumica je umrla u snu, u subotu uveče, navodi TMZ.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je akcija za pomoć njenoj sestri, koja je rekla da nije mogla da bude uz Rejčel u poslednjim trenucima. Na Instagramu su se oglasili fanovi serije, poručuju da ih je vest jako rastužila kao i da je glumica obeležila njihovo detinjstvo.

"Stanje se pogoršalo prošle nedelje, bilo je neočekivano i potpuno smo ožalošćeni. Molimo za mir, za sada, jer njena porodica tuguje zbog ovog gubitka", izjavila je sestra glumice.

Oglasila se i glumica Veronika Tejlor koja je takođe bila članica "Pokemona". "Imala sam sreću da poznajem Rejčel kao prijateljicu. Imala je neograničenu dobrotu i saosećanje, čak do samog kraja".

(Kurir.rs/Žena/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Glumica Radmila Živković neutešna na sahrani Jagoša Markovića  Kurir televizija