OVO JE LEPOTICA KOJA JE UKRALA SRCE ALEKSI AVRAMOVIĆU: Zbog ovog detalja svi govore da je drugačija od drugih žena (VIDEO)

Damir Dervišagić

Jedan od trenutno omiljenih srpskih sportista, košarkaš Aleksa Avramović, već dve godine uživa u skladnom braku sa suprugom Teodorom.

Mladi par upriličio je slavlje za pamćenje kada su "sudbonosno da" izgovorili u Aleksinom rodnom Čačku, a proslavi su prisustvovale mnoge kolege iz sveta sporta.

Nije kao druge žene sportista

Lepa Teodora važi za ženu od stila, a njen odabir haljine za najvažniji dan upravo to i potvrđuje. Supruga proslavljenog košarkaša opredelila se za minimalističku venčanicu ženstvenog kroja sa potpisom jedne domaće dizajnerke, koja joj je pristajala kao salivena.

Teodora je izgledom na ovaj poseban dan pokazala da je skromna i prirodna devojka sa puno stila, što je danas prava retkost. Dugački rukavi i diskretni otvor na leđima, duž kojih su se spuštali delikatni detalji u vidu ukrasnih dugmića savršeno su upotpunili ovaj jedinstveni dizajn. A beli rajf sa mrežicom koja se spušta nešto niže očiju, uredna punđa i prirodna šminka učinili su ovo sofisticirano izdanje još kompletnijim i poslužili kao primer mnogim mladim ženama.

Misteriozna umetnica

Teodoru često možemo da vidimo i na tribinama kako bodri svog supruga, ali i pored toga javnost o njoj zna vrlo malo. Poznato je da je diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera. Aleksa je u više navratao istakao da svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti, što je vrlo verovatno i recept za dugovečnu ljubav slavnih osoba. Ako je suditi po objavama na Instagramu, ovaj par je dugo zajedno.

(Kurir.rs/Mondo/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU PODSEĆAJU PROPADANJE STAROG RIMA!" Eksperti tvrde: Ceremonija otvaranja bila početak ZGROZILO JE JAVNOST  Kurir televizija