SVUDA STIŽE SEM DA VIDI ROĐENO DETE: Slavni glumac 11 godina ne priča sa ćerkom, uvukao je u sektu, pa NEĆE DA ČUJE ZA NJU

Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Tom Kruz bio je najveća zvezda svečane ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara, nakon što je na spektakularan način izveo još jednu od svojih čuvenih akrobacija u Parizu.

Glumac se spustio s krova stadiona "Stade de France" tokom spuštanja zastave Sjedinjenih Američkih Država i intoniranja himne njegove zemlje, a potom je spakovao zastavu i motorom se odvezao, noseći čuvenu kožnu jaknu iz foilma "Top Gun".

Potom je prikazana ranije snimljena sekvenca u kojoj Kruz iskače iz aviona i pozira pored čuvenog znaka "Holivud", jer je Los Anđeles domaćin narednih Igara, 2028. godine. Kruz je bio vrlo zauzet u poslednje vreme: videli smo ga na brojnim događajima - od Olimpijskih igara do Vimbldona, i koncerata Kolpleja i Tejlor Svift, te na brojnim gala večerama.

Mnogi komentarišu, da glumac stiže svude osim da vidi rođeno dete, ćerku Suri Kruz, koju je dobio s glumicom Kejti Holms i koja je nedavno prestala da koristi njegovo prezime, te se predstavlja kao Suri Noel.

Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Ćerka Tom Kruzafoto: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je da Tom nema nikakav kontakt sa ćerkom, svojim jedinim biološkim detetom, kao i da ju je poslednji put video kada je ona imala sedam godina.Tinejdžerka je nedavno proslavila 18. rođendan, što znači da oca nije videla oko 11 godina.

(Kurir.rs/Mondo/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...  Kurir TV