U SKROZ PROVIDNOJ HALJINI MAMILA UZDAHE NA CRVENOM TEPIHU: Holivudska oskarovka ne snebiva se da pokaže atribute u 6. deceniji

Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hali Beri ni u šestoj deceniji ne libi se da pokaže svoje raskošne atribute. Sada je na crvenom tepihu pozirala u čipkastoj haljinici.

Glumica Hali Beri u odvažnoj modnoj kombinaciji pozirala je na crvenom tepihu u Los Anđelesu. Naime, u ovom kontraverznom izdanju pojavila se na premijeri novog Netflixovog filma ''The Union'' u kojem glumi s Markom Valbergom.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Načisto providna haljina pokazala je svaku glumičinu oblinu koja se ni u šestom deceniji ne snebiva da pokaže svoje zmijsko telo.

Gornji deo hrabre modne kombinacije bio je u stilu korseta, a čipkasti detalji upotpunili su izgled glumice.

Podsetimo, Hali je u braku sa suprugom Van Hantom još od 2021. godine, a venčali su se u tajnosti.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoju karijeru započela je kao manekenka, a u mladosti je sudelovala i u brojnim takmičenjima lepote, uključujući i izbor za Miss Sveta, 1986. godine, na kojem je kao predstavnica SAD završila na visokom 6. mestu.

Vrata Holivuda otvorila joj je uloga u filmu "Bumerang", 1992. godine, a zatim su usledile i brojne druge uloge koje su joj donele zvezdani status, uključujući i Bondove devojke Jinx u filmu "Umri drugi dan", iz 2002. godine. Poznata je i po ulozi žene mačke u istoimenom filmu iz 2004. godine. Za ulogu u filmu "Bal čudovišta" je, 2002. godine, osvojila i Oskara za najbolju glumicu.

(Kurir.rs/Showbuzz/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!  Kurir televizija