SIN DEJVIDA I VIKTORIJE BEKAM NAPRAVIO PROFIL NA DEJT APLIKACIJI: Romeo raskinuo sa top modelom pa odmah požurio da nađe NOVU

Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Romeo Bekam (22), sin Viktorije i Dejvida Bekama, privukao je pažnju javnosti svojim najnovijim potezom da se priključi aplikaciji za upoznavanje "Raya".

Nakon raskida sa Miom Regan, Romeo Bekam je slobodan pa je odlučio da uđe u svet upoznavanja preko aplikacija, a svaki njegov korak je pod lupom javnosti.

Grant Buchanan / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Romeo Bekam i Mia Reganfoto: Grant Buchanan / SplashNews.com / Splash / Profimedia

S obzirom na njegov način života - provodi leta na jahti vrednoj 16 miliona funti i nosi luksuznu odeću iz majčine modne kolekcije - nije iznenađujuće što je tražen.

Instagram 
Viktorija i Romeo Bekamfoto: Instagram

Na svom profilu, Romeo se opisuje kao profesionalni fudbaler koji živi u Londonu, a stavio je i linkove ka svojim nalozima na društvenim mrežama.

Romeo je ovim putem želeo da pokaže da je pristupačan i da živi život kao i svi ostali mladi, pa ostaje da vidimo kako će se zaista ponašati i da li će pronaći devojku na ovaj način.

Podsetimo, Romeo Bekam je profesionalni fubaler kao i njegov otac, a prošle godine je potpisao za B tim Brentforda, za koji je već nastupao kao pozajmljen igrač jednu polusezonu, preneo je tada klub.

(Kurir.rs/TheSun/M.F.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NA OVOJ PLAŽI U CG LETOVALI BEKAM I STALONE, A SADA NEMA TUŠEVA NI TOALETA! Evo kako sada izgleda nekada ELITNO kupalište  kurir televizija