GLAVNA ULOGA BILA NAMENJENA NJOJ? Suzan Majer trebalo je da igra ova poznata PLAVUŠA, postavili joj samo 1 USLOV, a ona ga ODBILA

Profimedia

"Očajne domaćice", popularna serija kreatora Marka Čerija, dominirala je televizijskim ekranima u ranim 2000-im. Čerijeva komično-dramska serija počela je s prikazivanjem 2004. godine, a poslednja, osma sezona, izašla je 2012.

— SPIN 1038 (@spin1038) January 26, 2015

Serija prati četiri domaćice, Suzan Mejer (Teri Hačer), Linet Skavo (Felisiti Hafman), Bri Van de Kamp (Marša Kros) i Gabrijela Solis (Eva Longorija), koje su sa svojim porodicama živele u fiktivnoj ulici Visterija Lejn, a serija je zahvaljujući njima doživela ogroman uspeh.

Međutim, nisu sve navedene glumice prvobitno bile u planu za glavne uloge. Umesto Teri Hačer, navodno je uloga Suzan Majer trebalo da pripadne drugoj, u to vreme izuzetno slavnoj glumici.

Reuters 
teri hačerfoto: Reuters

Verovali ili ne, producenti su očajno u ulozi Suzan Majer želeli da vide Pamelu Anderson, a imali su samo jedan uslov - da kosu ofabra u smeđe, što je "čuvarka plaže" kategorično odbila. "Ja sam plavuša, to je moj zaštitini znak", rekla je svojevremeno seks-bomba.

Profimedia 
pamela andersonfoto: Profimedia

Možda bi producenti popustili i dopustili Pameli da ne menja boju kose da su znali da će im Teri Hačer zadavati toliko glavobolja. Naime, priča se da je Teri veoma "nezgodna" za saradnju, čak tokom snimanja jedne sezone nije pričala ni sa kim na snimanju. Nakon što je pala poslednja klapa tri glavne zvezde zahvalile su se svima, osim njoj, što je podgrejalo glasine o njenoj teškoj naravi.

ABC Collection / Everett / Profimedia 
Teri Hačer i Nikol Šeridanfoto: ABC Collection / Everett / Profimedia

Teri Hačer nalazi se na pojedinim listama holivudskih zvezda koje prati nezavidna reputacija "nepodnošljivih saradnika".

Prema jednoj teoriji Pamela Anderson je zamalo dobila ulogu Idi Brit, čak je bila i na kastingu, ali je na kraju uloga pripala čuvenoj Nikolet Šeridan, navodi Quest France.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"KAKO SAM SA PAMELOM ANDERSEN PEKAO AJVAR" poznati glumac otkriva u emisiji "Pusti brigu": Znate li kako ona peče paprike!?  Kurir TV