MANEKENKA SE MALO RAZUZDALA PA UZJAHALA MUŽA NASRED PLAŽE: Svi zgranuto zurili u njih, gledali šta se to praćaka u plićaku (FOTO)

COBRA TEAM - FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Supermodel, TV voditeljika, producentkinja i preduzetnica Hajdi Klum (51) ne prestaje da šokira izdanjima u kojima jasno daje do znanja da ju je baš briga šta će neko drugi reći.

Nakon što je prilikom nedavnog gostovanja u tok šou samoinicijativno skinula košulju i nastavila da vodi intervju u brushalteru, Hajdi je sada osvanula u letnjem, opuštenom izdanju.

foto: DSDLV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U društvu supruga, Toma Kaulica, na francuskom otoku Sveti Bartolomej, odlučila je da maksimalno iskoristi čari otoka, a u potpunom uživanju majci četvoro dece put je preprečio i neudobni brushalter, pa je oslobodila grudi da bi i one uhvatile malo boje.

Golupčići su, čak i nakon 5 godina braka, i dalje zaljubljeni kao prvog dana, a šta su tačno radili ispod površine mora, obgrljeni jedno oko drugoga, nije poznato. Ipak, nisu ni bili sami kao što su to mislili.

foto: DSDLV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da pazi na svoj izgled, trening i ishranu nikada nije skrivala, a jednom prilikom trener nemačke manekenke otkrio je tajne njenog zanosnog izgleda i vitke figure.

Tom prigodom ispričao je da Hajdi, uz proteinsku dijetu, svaki dan vežba po 90 minuta, i to na način da kombinuje kardio treninge sa treninzima snage koji dovode do brzog gubitka viška kilograma, istakao je jednom prilikom za časopis "Fitness".

foto: DSDLV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Hajdi i Tomnedavno su proslavili godišnjicu braka sklopljenog na tajnoj ceremoniji u Kaliforniji, 2019. godine, a svoju veliku ljubav proslavili su na plaži, gde je ona, na nikakvo iznenađenje, pozirala u toplesu, a grudi je sakrila iza Tomovog tela.

"Nisam mogla da tražim boljeg. Volim te, Tom," napisala je tada Hajdi na svom Instagram profilu.

Sa bivšim mužem, pevačem Silom, sa kojim se razvela 2014. godine, Hajdi ima četvoro dece - Lenija, Henrija, Johana i Lua.

(Kurir.rs/Net/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago  Kurir TV