IZRABLJUJE DADILJE, SVAKA DAJE OTKAZ POSLE NEDELJU DANA: Rade po 16 sati BEZ PAUZE, a sin mora da ZAKAŽE termin za druženje s njom

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopezi Mark Entoni sudbonosno "da" izgovorili su 2004, a četiri godine kasnije dobili su blizance - sina Maksa i ćerku Emu. Tada su se "bacili" u potragu za savršenom dadiljom, a o njihovim bizarnim kriterijumima za dadilju govori se i danas.

Iako su nudili nedeljnu platu u iznosu od 2.350 dolara, nijedna dadilja nije mogla dugo da izdrži na ovoj poziciji. Izvor blizak latino divi tada je za National Enquirer otkrio da bi njene dadilje gotovo padale s nogu od umora i u kratkom roku bi davale otkaz, piše Inquisitr.

SMG / Zuma Press / Profimedia 
foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

"Obično ljudi koji zarađuju velike svote novca i imaju puno profesionalnih i društvenih obaveza angažuju dadilju za svako dete, posebno novorođenčad. Ali kao da je Dženifer očekivala da će jedna dadilja ne samo brinuti o oba blizanca, već i raditi 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji", rekao je pa otkrio da je prva dadilja dala otkaz nakon samo nedelju dana.

"Zaposlili su drugu dadilju, koja je bila divna s blizancima, ali nije mogla da podnese da radi toliko sati bez pauze. Nakon što je ta dadilja dala otkaz, par je počeo očajnički da traži dadilju broj tri", dodao je.

Printskrin Instagram 
foto: Printskrin Instagram

Premda nikada nije komentarisala navode o svojim dadiljama, latino diva ne krije da je karijera i te kako uticala na živote njene dece. Jednom prilikom ispričala je kako ju je njen sin Maks, kada je imao devet godina, zamolio da zakažu datum druženja.

Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia 
foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

"Sin mi je ove nedelje rekao: ‘Mama, želeo bih da dogovorim... piknik s tobom ove nedelje jer znam da si, znaš, mnogo radila‘. Bio je sa mnom u Njujorku, ali ipak, rekao je: ‘Želeo bih da dogovorim piknik za sledeći petak jer nam treba više kvalitetnog vremena'. A ja sam rekla: ‘U redu, dušo’, rekla je u jednom intervjuu 2017. godine.

Podsetimo, Dženifer i Mark rastali su se 2011. godine, a do danas su ostali u prijateljskim odnosima.

(Kurir.rs/ Inquisitr/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija