"TRAJALO JE SAMO 14 SEKUNDI, A ONDA JE NJEN DEČKO UPAO U SOBU" Glumac otkrio kako je izgubio NEVINOST sa 13 godina

Adrian Varnedoe / Pacific coast news / Profimedia

Glumac Žil Marini proslavio se ulogom u Dantea, Samantinog zgodnog komšije, u filmu "Seks i grad". Od tada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

On se ne libi da otvoreno govori o nekim najintimnijim temama. Tako je svojevremeno govorio i o gubitku nevinosti. Publiku nije štedeo detalja. Kako je tada ispričao, njegova partnerka bila je devojka po imenu Sonja koja je imala 17 godina dok je on imao samo 13.

"Bilo je romantično i zastrašujuće", priznala je zvezda filma "Seks i grad" objašnjavajući kako ga je izvesna Sonja pozvala u svoju sobu uprkos tome što je imala dečka po imenu KoKo.

"Pogodite šta sam čuo usred našeg odnosa? Njenog dečka kako viče: "Otvori vrata". To je bilo moje prvo s*ksualno iskustvo", otkrio je Marini dodavši da je inače njegov prvi odnos trajao svega 14 sekundi tako da je Sonjin dečko stigao kada se sve već završilo.

Žil je u braku 25 godina

Žil Marini je u aprilu sa suprugom Kerol Marini proslavio 25 godina braka. Glumac i njegova supruga su primećeni kako se sunčaju dok su se prepuštali odmoru u odmaralištu Sandals. Marini je pokazao svoje isklesane mišiće dok je uživao u pogledima sa svojom dugogodišnjom partnerkom pored sebe.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ed Širan oduševio publiku na Ušću  Kurir