Otkriven uzrok smrti poznate Tiktokerke: Nakon četiri meseca čekanja, fanovi su u šoku ovim saznanjem - ništa nije slutilo...

tiktok.com/@thekylemarisa

Popularna TikTokerka Kajl Marisa Rot preminula je u aprilu ove godine. Ova 36-godišnjakinja je bila najpoznatija po deljenju sadržaja o šoubiznisu i slavnim osobama, a mogla je da se pohvali sa više od 193.000 pratilaca na TikToku. Njeni videi skupili su milionske preglede.

Insatram/Thekylemarisa_ 
Otkriven uzrok smrti poznate tiktokerkefoto: Insatram/Thekylemarisa_

Kajlina sestra Lindzi napisala je na Instagramu: "Moja sestra preminula je prošle nedelje. Još ne znamo šta se dogodilo. Dirnula je toliko ljudi svojim humorom, inteligencijom, lepotom, aktivizmom..."

Mesecima se nije znao uzrok smrti poznate influenserke. Sada je otkriveno šta se desilo sa ovom mladom ženom. Naime, prema izveštajima obdukcije Kajli je preminula prirodnom smrću. Pre smrti poznato je bilo i to da je pobedila rak debelog creva.

TMZ je u utorak izvestio da je glavni lekar Merilenda izjavio da Rot ima nepravilan rad srca uzrokovan ožiljcima na srčanom mišiću, što je dovelo do njene „prirodne“ smrti. Rot je takođe bila pozitivna na difenhidramin, takođe poznat kao Benadril, i mitraginin, alkaloid koji se koristi za ublažavanje bolova, prema TMZ.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SVETSKI NAUČNICI ZABRINUTI: Opaka bolest sve više prisutna kod mladih! Onkolog otkrio GLAVNE neprijatelje savremenog čoveka  Kurir televizija