Anđelina Džoli stigla u Veneciju i nikad bolje nije izgledala: Nakon drame oko starateljstva glumica blista

JO / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli stigla je u Veneciju gde će se od 28. avgusta održati 81. Venecija film festival.

Nakon što je poslednjih nedelja ponovo bila u žiži skandala zbog starateljstva i dece koje ima sa bivšim mužem Bredom Pitom, čini se da izgleda bolje nego ikada. Anđelina je na aerodrom stigla u bež kaputu ispod kojeg je imala belu bluzu i crnu dugu suknju. Na očima je imala naočare, ali i ispod njih je njena lepota bila vidljiva.

Anđelina Džoli izgleda bolje nego ikadafoto: JO / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica sve vreme nije skidala osmeh sa lica, te se čini da se nikad bolje i nije osećala te da je drama sa Pitom nije nimalo poremetila.

Nedavno se oglasio i glumičin otac kao posrednik u odnosu između bivših supružnika.

Iaoko već dugo vremena nisu u slavnim odnosima, otac glumice Anđeline Džoli, Džon Vojt, javno se obratio bivšem zetu Bredu Pitu i izrazio svoje mišljenje o razvodu popularnog holivudskog para.

Otac Anđeline Džoli nije štedeo reči za bivšeg zetafoto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Naime, Vojt je, u razgovoru za "Fox News Digital", javno zamolio Breda da "prekine sa glupostima" i konačno stavi tačku na osmogodišnju borbu oko vinarije, koju su on i Anđelina zajedno stekli dok su bili u braku, istakavši pritom da to treba da urade prvenstveno zbog njihove dece.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam  kurir televizija